Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,44 g |
Tuky | 13,36 g |
Vláknina | 22,97 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 38,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2015 22:58
29. 8. 2015 20:10
29. 8. 2015 19:28
29. 8. 2015 18:49
1/2 strúčika cesnaku???
Nemáš tam chyby???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 5 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 sekundami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 1 hodinou
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 1 hodinou
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 4 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 4 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Co s vařeným masem z vývaru? Vykouzlete z něj další skvělé jídlo za pár korun
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: cizrna s fetou jak použit fetu cizrnový salát s pečenými paprikami cizrna s tuňákem a dýní recept na pečenou dýni teplý cizrnový salát s fetou salat s pecenymi paprikami salát z pečených paprik a fetou salát z cizrny s pečenými paprikami 60 g susene cizrny
Suroviny: dýně hokkaido, paprika čerstvá červená, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, rajče sušené, cizrna, olej olivový, česnek, sýr feta, cibulka jarní, sůl, pepř mletý
Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPGk
4 názory