Květákové karbanátky a šišky se smaženou rukolou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,82 g |
Tuky | 7,63 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem rukolu vyzkoušet i jinak, než klasický salát. Chutnala jako kořeněné lupínky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 13:54
casino: zmatený text jsem se souhlasem autorky upravila já, nestačila jsem do komentářů napsat - připomínky Cat byly do té doby naprosto na místě. Snad je to takhle jasnější
28. 10. 2016 13:29
casino, cathleen- recept je upraven
28. 10. 2016 12:06
Ivace64:
"Som z toho akýsi zmatenýýý..."
cathleen: už taky začala psát citace z receptů, protože jinak by teď vypadala, že spadla z jahody naznak ale na druhou stranu, vy kdybyste provedla úpravu v textu, tak byste zajisté napsala do komentáře že jste tak učinila, že aby cathlen: nevypadala jako že spadla z jahody naznak, že
No, "Som z toho akýsi zmatenýýý..."
"Som z toho akýsi zmatenýýý..."
cathleen: už taky začala psát citace z receptů, protože jinak by teď vypadala, že spadla z jahody naznak ale na druhou stranu, vy kdybyste provedla úpravu v textu, tak byste zajisté napsala do komentáře že jste tak učinila, že aby cathlen: nevypadala jako že spadla z jahody naznak, že
No, "Som z toho akýsi zmatenýýý..."
28. 10. 2016 11:06
casino: já to zblajzla a dnes dělám repete, jen odsát tuk, jinak mne to taky nedalo, ale chutnalo
28. 10. 2016 10:44
Včera jsem byl na jídle u Italů a zmínil jsem se o smažené rukole... Taky to neznali
Mě to docelá láká zkusit, ale poté co jsem experimentoval se smaženým lilkem a neudělalo se mi dobře, si musím se smaženou krmí dát pauzu
cathleen:
Máte můj obdiv
No, je otázne, která z vás dvou vydrží déle
Mě to docelá láká zkusit, ale poté co jsem experimentoval se smaženým lilkem a neudělalo se mi dobře, si musím se smaženou krmí dát pauzu
cathleen:
Máte můj obdiv
No, je otázne, která z vás dvou vydrží déle
28. 10. 2016 08:43
Ivace64: "Osobo, cožpak nerozumíte, neviděla jste tady utíkat dvě děti? Kmotra: Jaképak smetí.....?"
27. 10. 2016 19:47
cathleen: salát máme rádi, jasné, děláme ho dokola, ale slyšela jsem nedávno o smažené rukole a tak jsem vyzkoušela, ochucovat ji není potřeba, jen kdyby někdo ji chtěl více okořenit, můj bráška si jo pokape sojovkou, ale není potřeba,chutná i tak dobře.
27. 10. 2016 19:37
Ivace64: jasně, že podle své chuti (i když - já bych z ní udělala salát, nesmažila bych ji), ale v postupu píšeš "nejprve ochutit a pak teprve smažit" - neumím si představit, že bude cokoliv na rukole držet, všechno ti opadá mimo.
27. 10. 2016 18:57
cathleen: rukola smažená je opravdu chutná, můžeš si ji přisolit, nebo pokapat sojovkou apod, ale nemusí se nijak ochucovat, je dost kořeněná, chtěla jsem ji vyzkoušet
27. 10. 2016 13:58
Nedovedu si představit, co znamená "ochutit rukolu podle své chuti" (chybí ti i v surovinách ) - na suché rukole podle mě nebude nic držet....?
27. 10. 2016 10:36
26. 10. 2016 23:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 2 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 56 minutami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 3 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 12 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 12 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 12 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 12 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: rukola recepty květákové karbanátky karbanátky z květáku rukola recept smazena rucola muškátový lupínek recept na květákové karbanátky jak ochutit rukolu kvetakove smazenky osmazena rukola bramborové šišky s rukolou
Suroviny: květák, vejce, česnek, solamyl, strouhanka, semínka sezamová, olej, sůl, pepř, květ muškátový, libeček, rukola, omáčka sojová, olej
Květákové karbanátky a šišky se smaženou rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV4k
12 názorů