Aténská jehla
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 591 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 98,29 g |
Vláknina | 9,83 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 17,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není vůbec třeba cokoliv solit, protože kořenící směs gyrosu je slaná dost!!!
Recept mám z obalu od gyrosu, ovšem dost upravený a změněný-možná, že už to není jehla Aténská, ale Česká.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 10:42
Slinky sa mi zbiehajú, len čo to vidím.Hneď to idem vyskúšať a udeľujem bodík.
25. 10. 2012 08:07
Moncik:Mončí, ano všechno je na pánvi, otáčí se to po chvílích, až je maso měkké a opečené
24. 10. 2012 18:21
Smím se zeptat-takže se nic nedělá v troubě, ale vše na pánvi?
18. 12. 2010 14:10
Trochu jsem to obměnil.Peču to rovnou na pekáči a na okraj (zbytek) pekáče přídám pokrájené syrové brambory, které posyu řeckým kořením na brambory. Nemusím je tak vařit zvlášť
ahoj
ahoj
25. 7. 2010 16:38
Lucie(neregistrovaná), já děkuji, že jsi vyzkoušela a potěšilo mě, že chutnalo
25. 7. 2010 15:26
Tak jsem si to dnes ukuchtila k obědu a opravdu mňamka a ta omáčka byla luxusní...
19. 7. 2010 15:24
Dělala jsem na venkovní grilování a také super
15. 6. 2010 15:34
nádherně vyzdobený talíř a jídlo na něm jistě výborné
31. 5. 2010 16:53
uz jsem ulozila,udelila bodik a urcite brzy vyzkousim....na chate zkusim na grilu....bude to urcite namka...
8. 2. 2010 20:19
Holky já je tak dělám akorát je podleji ještě deckou smetany, jsou takové jemnější
8. 2. 2010 20:12
Holky zlatý, moc vám děkujiá za chválu, potěšili jste mne mocU nás jsou špízy také ve velké oblibě.
8. 2. 2010 12:53
Bibiprávě pro toto mám topky ráda, vždy se tu najde kulinářská paráda. Špízy má moje rodina ráda, k vyzkoušení ukládám a 30.bodík posílám
7. 2. 2010 16:59
Bibinko,bylo to výborné.Bohužel jsem finální fotku omylem vymazala.
7. 2. 2010 07:41
7. 2. 2010 07:21
Bibinko,bezvadný,je to moooc dobrý.Dávám bodíka a dnes dělám k obědu. Už podruhé.Všem moc chutná.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 7 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 4 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 4 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 4 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 4 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu recepty co lehkeho k obedu něco lehkého k obědu gyros recept na jehle athenská jehla jehla na gyros gyros na jehle co udělat k obědu jak uvařit něco lehkého lehké recepty k obědu co uvařit k obědu jehla lehký oběd recept špízy a jehly recepty příprava gyrosu recepty co k obědu gyros recept na jehlach jehla na maso obedy recepty jehla recept
Suroviny: maso, špek, koření gyros, paprika, rajče cherry, žampióny, cibule lahůdková, mouka hladká
Aténská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxnK
37 názorů