Kájuv gyros

karazh Kuchař:

Drůbeží maso 5 názorů

57

Suroviny

1 menší chléb
čínské zelí
100 g kuřecích prsíček
olej
1 cibule
1 stroužek česneku
sůl
koření podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a kuřecí prsíčka na nudličky, do rozpáleného oleje dáme cibuli a na plátky nakrájený česnek, po chvíli přidáme okořeněná kuřecí prsíčka a z prudka orestujeme.

  2. Chléb rozkrojíme v půli, střídku vydlabeme, takto připravený chléb naplníme masovou směsí, navrch dáme na dlouho nakrájené čínské zelí a polijeme vypečenou sťávou.

  3. Přiklopíme druchou půlkou chleba.

Poznámka

1 porce

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kájuv gyros

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo