Vepřové maso v kapustě
Suroviny
Porce: cca 6
Nutriční hodnoty
Energie | 17 160 kJ / 4 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,71 g |
Tuky | 295,89 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 73,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2018 11:53
casino: ...nějaký ten pátek čtu Vaše komentáře, tak jste to o té pastvě mohl klidně napsat a nepřekvapil byste
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
27. 3. 2018 11:00
No, moderátorka mi smázla časovou plombu, ale stihl jsem to aniž autor upravil svůj komentář
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
27. 3. 2018 09:17
casino: ...do ZMĚKNUTÍ masa (dle druhu masa), to je, myslím, podstatné , na čase tu pak klidně raději přidám, nerad bych, aby u oběda pak musel někdo přežvykovat jako na pastvě
27. 3. 2018 09:07
Podle názvu si říkám: Další rcp z řady "Maso v kapustě"
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 10 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 2 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: vepřové v kapustě veprove maso v kapuste maso v kapuste vepřove maso v v kapustě vepřove na kapustě vepřové maso na kapustě maso na kapustě vepřová plec v kapustě krkovice v kapustě vepřová v kapustě veprovy maso v kapustě plec v kapustě vepřovy v kapuste maso vkapuste vepřové maso v kapustě recept vepřové v kapustè. veprové v maso v kapustě recept na vepřové maso v maso v kapustě veprovy na kapustě maso nakapustě
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, kmín drcený, pepř mletý, kapusta, slanina anglická, olej, cibule, česnek, vývar
Vepřové maso v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8v9r
4 názory