Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 10. 2015 16:53

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 179 kJ / 1 716 kcal
Bílkoviny186,80 g
Tuky51,85 g
Vláknina51,10 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 515 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy108,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do podobných přidávám recept od Otty Colomba65.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2022 18:46

Jaromira18: Moc děkuji:-K

Jaromira18 Jaromira18

13. 5. 2022 14:34

Moc dobré, kapustičky miluji.:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2019 21:04

Kelisova: Děkuji za zájem a milý komentář:-KElizabeth62-děkuji za přidané foto,potěšilo mě to:-8:-K

Kelisova Kelisova

27. 3. 2019 14:48

<3 mnamka a kapustičku milujeme už víme co zítra bude ;-):yes::yes::-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 1. 2018 22:02

Saxik: Děkuji za komentář a věřím,že jídlo bude chutnat:-K

Zároveň děkuji za natočení videa:-8:yes:

Saxik

18. 1. 2018 05:34

vyskúšam, určite to bude fajnovosť.<3 :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 10. 2017 19:34

Janina: Děkuji za komentář,potěšila jste mě:-K Doufám,že Vám jídlo bude chutnat:-8;-)

Janina

23. 10. 2017 16:19

Ahojky lidičky recept se mi moc líbí s přítelem si k tomu uděláme houskový knedlík a myslím si že to bude stejně bomba mňam jídlo ;-) posílám paleček hore :yes::yes:<3

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 10. 2015 21:53

Jana Remkova::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2015 22:58

:-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 10. 2015 17:27

Coleta:Leni,děkuji:-*potěšila jsi mě:-K

Coleta

18. 10. 2015 13:49

Díky za ispiraci, bylo to výborné. Krčily se mi v lednici kapustičky a co s nimi, tak jsem zvolila tvůj recept. Nedala jsem rozmarýn a česnek jsem rozvařila a rozmačkala. Jinak kapusty jsem nechala rozvařit, tím se mi to zčásti i zahustilo. Přidala jsem 1 nové koření. Super alternativa klasické kapusty, kterou dělám dohromady s masem a brambory. Díky a bod.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 10. 2015 20:06

hosta:Jituš děkuji za vysvětlení:-KJá jsem to dříve nestihla:-8


prosciuto:hosta již odpověděla za mě,ale děkuji za upozornění a cením si toho:-K
To se málo kdy stane,že jsou lidé takto všímaví a upozorní na kopírování receptů na jiných webech:-K Spíš se setkávám s tím,že u mnoha mých fotek je rozmazáno logo určitého webu a můj recept je publikovaný v časopise pod úplně jiným jménem:-/Nejde mi o to,že dotyčná/ý za to dostane honorář,ale jde mi o slušnost alespoň uvést zdroj ze kterého dotyční recept,nebo inspiraci čerpali:-/
Před více lety jsem byla administrátory Dobrot požádána,abych své recepty dávala i na jejich web.Takže všechny recepty včetně fotek jsou opravdu moje:-)

Betyna

16. 10. 2015 19:52

prosciuto: ano, například takto: potrava, každá!! potrava je napřed strávená - k tomu tam ta kyselina přece je přítomná. A ty potraviny nepotřebují pro svoje strávení zásaditost, to je naopak - ty potraviny PO STRÁVENÍ v těle (lépe řečeno v krvi) tu kyselost nebo zásaditost vytvářejí. Proto se pH krve mění. Proto taky ty potraviny nazýváme kyselinotvorné nebo zásadotvorné, protože AŽ PO STRÁVENÍ působí kyselinotvorně nebo zásadotvorně.
Omluvte mě - nadále se nebudu k tomu vyjadřovat, je to neslušné vůči autorce tak krásného receptu.

hosta hosta

16. 10. 2015 17:22

prosciuto: ale ne, díky za ostrahu , neukradla, Drahuška uveřejňuje recepty i na tomto portále pod nickem Uška:-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove s ruzickovou kapustou vepřové maso s růžičkovou kapustou recepty s růžičkovou kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou růžičková kapusta s masem veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou veprove s bramborem a kapustou

Suroviny: plec vepřová, cibule, kapusta růžičková, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, pepř, bobkový list, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř mletý, voda, solamyl

TopRecepty.cz

Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VKl5