Křupavé okurky
Suroviny
Porce: Na 10 sklenic ( 0,75 l)
Nutriční hodnoty
Energie | 13 936 kJ / 3 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,94 g |
Tuky | 7,30 g |
Vláknina | 122,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21,64 g |
Sůl | 50,40 g |
Sacharidy | 761,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 11 minutami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 43 minutami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 2 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 10 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 11 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 11 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 12 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 12 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
Monika76 uvařila před 13 hodinami
Dunajské vlny
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Ivet_Ka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý kořeněný hermelín: Podle videonávodu tuto pochoutku zvládne každý
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Důležitá je teplota vývaru i správné přidání kopru, říká účastník MasterChefa
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: křupavé okurky nálev na křupavé okurky deko nalev na okurky recept nálev na okurky z deka deko na okurky křupavé okurky nejsou křupavé křupavé okurky bez zavařování bez nálevu jak na krupave okurky deko na okurky
Suroviny: okurky sterilované, kopr, mrkev, křen, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, ocet, cukr, deko
Křupavé okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MzJB
0 názorů