Ledvinky na badyánu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,13 g |
Tuky | 16,77 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla to moje jedna z napínavých zkoušek improvizace, která mi vyšla skvěle. Badyán tomu jídlu dá úžasnou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 17:18
Výborná chuť, úžasný zážitek. PS běžný pepř černý jsem nahradil aromatickým pepřem sečuánským. Nedávejte ho ale příliš, je opravdu výrazný.
9. 7. 2009 12:56
Jo, jsem zapomněla, když je pak dusíš, jde už jen libá vůně
9. 7. 2009 12:55
No, Bibi byla rychlejší
9. 7. 2009 12:54
vybusna, pokud to uděláš, jak to dělá Bibi, nebo já, tak ne. Namočit už vyčištěné a nakrájené přez noc do mléka, nebo i kyšky, na druhý den je několikrát propláchni vřelou vodou a pak teprve spracuj podle libosti. Vepřové jsou fajn, ale hovězí vždycky jsou trochu cítit, ikdybych dělala nevím, co
9. 7. 2009 12:54
Výbušná, jen se vyjádři normálka, je to přece lidské a děláme to všichni bez výjimky
Já ledvinky namočím přes noc do mléka už rozkrájené, aby to vzalo ten "puch", druhý den si v rychlovarné konvici několikrát uvařím vodu, aby byla vařící, ledvinky nasypu do síta a mnohokrát přeliju tou vařící vodou, nakonec je ještě proplachuju studenou, nechám okapat a tím jsou k použití bez jakéhokoli "fletoru" Je fakt, že někdo to nesnáší, proto je nejí a přitom by si je dali. Chce to tu chvilku vydržet, já osobně s tím problém nemám.
Já ledvinky namočím přes noc do mléka už rozkrájené, aby to vzalo ten "puch", druhý den si v rychlovarné konvici několikrát uvařím vodu, aby byla vařící, ledvinky nasypu do síta a mnohokrát přeliju tou vařící vodou, nakonec je ještě proplachuju studenou, nechám okapat a tím jsou k použití bez jakéhokoli "fletoru" Je fakt, že někdo to nesnáší, proto je nejí a přitom by si je dali. Chce to tu chvilku vydržet, já osobně s tím problém nemám.
9. 7. 2009 12:44
bibi...necitit ladviny pri vareni po....no napisem to negustiozne, prepacte ale naozaj ma to zaujima...po moci?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Zdravý jetelový sirup
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Právě bylo uvařeno:
Domácí rohlíky jako z pekárny
Inna uvařila před 38 sekundami
Hrášková polévka (krém) s krutony
8181bartova uvařil před 21 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
NikVe uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
zdenka1011 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky po znojemsku
limosek uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky v cikánské omáčce
mdrhova uvařila před 1 hodinou
Anglické palačinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
janatka uvařila před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Jahodové řezy
janatka uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky recept použití badyánu vepřové ledvinky vepřové ledvinky na slanině a cibulce ledvinky recepty do čeho namočit ledvinky vepřové srdce recepty ledvinky recept-ledvinky recept na ledvinky aby zmekly veprove ledvinky ledvinky na cibulce vepřové ledvinky po uhersku omacka na badyanu pouziti badyanu do vareni recepty ledviny na šťávě "vepřové ledviny" recept ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, párky, badyán, solamyl, pepř, olej olivový, sůl
Ledvinky na badyánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58Ov
6 názorů