Jablkové čatní II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 4,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 488,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak niekto nemá rád pikantné, vynechá chili papričky a nahradí ich nadrobno narezanou červenou paprikou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2009 12:05
11. 7. 2009 11:37
11. 7. 2009 11:06
11. 7. 2009 10:59
11. 7. 2009 10:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 10 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 6 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 6 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 6 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 7 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 7 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 8 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jablkové čatní jablkové chutney čatní recept čatní z jablek jablkové čatný chutney recept jablečné chutney čatní chutney recepty chutney jablkové jablečné čatní jablečné čatný čátní jablkové jablkový čatni recept na čatni čatny paprikové chutney čatný recept čatní z červené cibule chutney z jablek
Suroviny: jablko, olej, cibule, cukr krystal, ocet, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř černý, bobkový list, tymián sušený, zázvor, pepř cayenský
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
5 názorů