Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňáky

Placky z kysaného zelí s uzeninou, pocházející z jižních Čech, to jsou zelňáky. Můžete je konzumovat buď teplé, nebo studené, jako svačinu. Společně s dobře vychlazeným pivem, budou ideální jako občerstvení k fotbalovému, či hokejovému zápasu.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

12. 7. 2009 18:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 615 kJ / 864 kcal
Bílkoviny53,36 g
Tuky56,12 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 5,84 g
Sůl14,42 g
Sacharidy29,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K zelňákům doporučuji pivo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

12. 7. 2009 19:21

Papričko, zelňáky také dělám i když trochu jinak a máme je rádi:-pBodík letíííí,už přiletěl:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňáky recept na pravé zelňáky zelnaky recept zelove placky zelňáky z kysaného zelí recept na zelnaky výborné zelňáky top recepty zelnáky recept zelňáky zelnak recepty.cz zelnáky recepty zelňáky zelňák recept zelňáky z vařeného zelí recepty na zelnáky zelové karbenátky zelňáky z tvarohu kynuté zelňáky zelňáky recepty zelňáky v troubě

Suroviny: zelí kysané, uzenina, vejce, mouka polohrubá, sůl, kmín celý, olej

TopRecepty.cz

Zelňáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1ol