Pstruh zapečený v citronové omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 314 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 3,04 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme přidat i smetanu k omáčce, ale není nutné..https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/03/peceny-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 16 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 16 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 17 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: zapeceny pstruh pstruh v hořčicové omáčka recept pstruh na citronové omáčka recept pstruh zapečený se zeleninou zapeceny prtruh
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, česnek, hořčice dijonská, šťáva citronová, cibule šalotka, petrželka, citron, olej olivový, míchaný salát
Pstruh zapečený v citronové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDVB
0 názorů