Řízky z býčích žláz
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2009 10:22
Jeto dobre jidlo chutná to dobre .
27. 7. 2009 00:40
spagetko, to nesmis manzilkovi rikat "ty bejku"
22. 7. 2009 07:42
Cathleentak to je trefa do černého,alespoň u mě.Miluji je a myslím že tohle jídlo se mi nikdy nepřejí.Jak ti závidím že jsi je teď někdy měla.U nás jsou k dostání skoro pořád a tak na nich ulítávám dost často.Jen já nedávám česnek,ale jen solím.To pro jejich přirozenou chuť.Máš boďku
21. 7. 2009 20:38
Ja som mala zábrany iba dovtedy, kým som neochutnala. Dávam si ich, ak ich sporadicky zahliadnem v jedálnom lístku niekde v reštaurácii. Delikatesa! +
21. 7. 2009 20:22
Ivuš, je to delikatesa. Pokud někde býčí žlázy zahlídnu, neváhám.
Posílám osmý bodík.
Posílám osmý bodík.
21. 7. 2009 19:49
mnááám, kouličky, ty já ráda , ale už jsem je tak sto let nejedla!! letí letí bod!!
21. 7. 2009 17:03
Vidíš!!! Říkala jsem myslím, že řízky jsou skvělé z tohoto tovaru, nebo ne? Máš plus!! Jenže, u nás jsem je dlouho neviděla
21. 7. 2009 16:08
Cathleen, tak teď jsi mě dostala. Vůbec všechno, co voní osmaženou strouhankou, je moje. A ještě k tomu taková kvalitní dobrůtka. +
21. 7. 2009 15:46
Jé, to je to, o čem jsem psala v předešlém receptu. Konečně opravdová chuťovčička...Naštěstí máme řezníka, který to objednává. Jen manžílka to jaksi nemohu naučit papat... .
21. 7. 2009 14:30
Cathleen, tak to je přesně ta ňaminka co nám tak chutnalaza to ti musím dát bodíka a velmi ráda
21. 7. 2009 14:19
Cathleen. Sakryšty vy si dáváte. To musíš mít u nějakého řezníka protekci. Oba recepty jsou fantastické.¨Ledvinky jsou proti žlázám žebrota. Žena je nedostala už minimálně rok. Ještě tak někdy v Trhových Svinech.Ale nyní nejsme na chatě tak nevím. Ale zase musím zapracovat mezi známejma, když jsi mi to připoměla. Bodík + dostaneš u obou receptů. Oba děláme. Fantazie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 5 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 7 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 3 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 6 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 7 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Sáčky na koření jsou praktické a jednoduché, usnadní nám vaření a dochucování jídel
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů