Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévka

Převážně v zimním období jsou velmi oblíbené husté a syté masové polévky. Šikovné hospodyňky se inspirovaly oblíbeným gulášem a vytvořily polévku, která je chuťově velmi podobná. S krajíčkem čerstvého chleba bez problémů zastoupí i hlavní chod.

Hodnocení receptu je 4,7 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 85 min

110 min (25 min příprava + 85 min tepelná úprava)

25. 7. 2009 19:27

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 149 kJ / 753 kcal
Bílkoviny79,57 g
Tuky15,70 g
Vláknina13,09 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy69,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Medvidek

8. 10. 2023 12:26

Je výborná, ty řeči některých znalkyň o bylynkách neberte vážně 😀

Dajda Dajda

1. 7. 2023 13:38

Kookina: A z čeho jiného chcete vařit gulášovou polévku? Z masa Vám to nevyhovuje, z vloček taky ne - tak dejte do placu nějaký svůj recept, ať se taky ukážete jinak než kritizováním naší nedokonalosti! :-D

Kookina Kookina

1. 7. 2023 10:29

Výzorově krásná ale když už mít maso, tak z něj rovnou udělám guláš. Na polívku škoda.

Eja57 Eja57

7. 10. 2022 11:50

keijei: v receptu je uvedeno množství masa, cibule a česneku, brambory každý dle chuti a koření také. Moc nechápu kritiku receptu.

keijei

7. 10. 2022 10:59

Recept bez množství alespoň orientačního není recept, ale hokus pokus. ;-(

hosta hosta

28. 11. 2019 15:50

Fotku, kterou přidala Handika, mažu, jde o polévku z kližky a ne z párků

misula29

17. 11. 2018 09:13

Vařím gulášovku také tak, ale častěji dělám poslední dobou z mletého hovězího než z krájeného masa. Klasický a moc dobrý recept. Přidávám taky trochu pálivé papriky nebo chilli. :yes:

tejaja tejaja

7. 7. 2016 06:51

jakeline: Aj cesnak aj majoránku autorka v recepte uvádza. Tak o čo vám ide?

jakeline

7. 7. 2016 06:07

do gulašovky patří hlavně majoranka a česnek:-Q:-//

vilda12

24. 12. 2014 09:56

Výborná !!!
P.S. Polévkové byliny Vitana jsou sušené bylinky, žádná chemie. Už léta je do polévek používám, jsou výborné :-)

jarda Kadic jarda Kadic

1. 11. 2014 12:23

misaa123: ja jsem psal o SUŠENÝCH BYLINKÁCH,co na tom vidíš hnusného?? To ,že si toe nesuším sám doma?

misaa123

1. 11. 2014 12:09

lepší čerstvé koření, vždyť vitana a podobné "koření" je největší hnus :-((

jarda Kadic jarda Kadic

7. 6. 2014 10:56

marsa: pokud mohu,bylinky do polévky se prodávají,je to pytlík třeba ” vitana“, prostě sušená nať celeru, petrželky, atd.Polévkové koření je tekuté koření, třeba Maggi........;-) ty bylinky jsou namichané v určitém.poměru.Tuším,že na obalu je napsáno “Polévkové bylinky“, či tak nějak...;-)

marsa

7. 6. 2014 10:24

není mi úplně jasné, co jsou bylinky do polévky a co patří do polévkového koření? díky předem za odpověď:-)

Petrantalina Petrantalina

8. 2. 2014 19:46

Výborná a jednoduchá,jen se po ní zaprášilo:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášová polévka gulášová polévka recept gulášová polévka od babičky gulasova polevka s uzeninou domaci gulasova polevka gulášová polévka recepty recept na gulasovou polevku recept gulasova polevka domácí gulášová polévka recept gulášová polívka gulasova výborná gulášová polévka gulášová polévka z kližky gulášová polévka z hovězího masa gulášovápolévka gulášová polévka od babičky recept domácí gulášová polévka - recept jak se dělá gulášová polévka polévka gulášová gulasovka recept

Suroviny: kližka hovězí, brambory, cibule, česnek, paprika sušená sladká, vývar masový, pepř mletý, kmín drcený, bylinky, majoránka, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Gulášová polévka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5Zr