Gulášová polévka IV.

Suroviny

250g libovějšího hovězího masa
300g cibule
červená paprika
zelená paprika
1 l hovězího vývaru z kostky
4 lžíce rajského protlaku
2 lžičky mletá červená paprika sladká
špetka mletá červená paprika pálivá
lžička omáčky Tabasco
olej
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ve velkém hrnci osmahneme na oleji na drobno nakrájenou cibuli a obě papriky pokrájené na proužky. Přidáme dvě lžičky mleté sladké papriky, špetku pálivé papriky a na malé kostičky nakrájené hovězí maso.

  2. Za stálého míchání krátce smažíme, potom přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme a okořeňíme Tabascem a pepřem a necháme zvolna vařit, dokud maso nezměkne.

  3. Nakonec můžeme mírně zahustit hotovou jíškou.

Komentáře k receptu Gulášová polévka IV.

Tématické fráze: jak se vari gulasova polevka recept na gulášovou polévku gulašova polevka z vepřoveho masa gulažova polevka gulášová polévka z hovězí konzervy recept na gulášovou polévku s klobásou jak uvarit gulasovou polevku recepty na gulášovou polévku gulášová polévka podle pohlreicha gulášovápolévka recepty-gulasova polevka gulášová polévka bez masa gulášová polévka z vepřové konzervy hovězí gulášová polévka recept na gulášovou polívku domaci gulašova jak zahustit polevku gulšová polevka gulašovapolivka gulášková polévka