Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
-
Kysané zelí je jednou z našich nejzdravějších a v sezóně zároveň nejlevnějších a nejdostupnějších potravin. Je velmi bohaté na betakaroten, vitamin C, B, E, K a na minerální látky a stopové prvky. Obsahuje bakterie mléčného kvašení a řadu fytochemikálií, které napomáhají správnému trávení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2022 23:39
Mohu se zeptat, proč je tady tento recept už po několikáté? Pro obnovení ? a pořád dokola? Už jsou tady dotazy z minulých dní..
15. 1. 2022 10:57
casino: děkuji za informaci, myslela jsem si, že je to nějaká místní specialitka a že třeba do něj dávají něco navíc hezký den
13. 1. 2022 13:04
Není nad domácí kvašené zelí Každý rok nám ho nakrouhají na počkání, dáme do kameninového sudu a je vystaráno až do léta
12. 1. 2022 17:24
"Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím"
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
12. 1. 2022 16:15
Segedín milujeme čím je Talašovo zelí jiné ?, kýta je na to moc suchá lepší je ta plec segedín chce trochu mastného a trochu syrového zelí přidávám nakonec, Recept i foto pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 7 minutami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 1 hodinou
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 2 hodinami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 2 hodinami
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 10 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, mouka hladká, zelí bílé kysané, paprika sušená sladká, bobkový list, kmín mletý, vývar hovězí, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
5 názorů