Cibulová polévka
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 406 kJ / 1 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,68 g |
Tuky | 31,97 g |
Vláknina | 68,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 169,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tenkhle recept není ani trochu můj, je od Spisera z Labuznika. Protože osvěta se musí šířit, protože mám pomalý hrnec rád a cibulovou polévku taky, neodolal jsem a přidal ho sem.
Bez autorova souhlasu, ale věřím, že by nic nenamítal, jak ho znám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2011 18:01
13. 12. 2009 18:15
13. 12. 2009 18:09
13. 12. 2009 18:03
13. 12. 2009 17:56
13. 12. 2009 17:40
13. 12. 2009 17:34
13. 12. 2009 17:22
13. 12. 2009 17:18
13. 12. 2009 17:10
13. 12. 2009 17:06
Já s jeho pořízením stále váhám, mám plnou kuchyň a nebím kam bych ho dala. Ale nahlodaná už jsem
13. 12. 2009 15:01
13. 12. 2009 14:48
Neměla jsem petrželku na ozdobu, snad autor promine Toustíky jsem dělala z celozrnné housky, sypala čedarem a kouskem nivy Vývar byl použit z hovězího masa, které jsem vařila na dnešní oběd (koprovka )
Díky za receptík - bodík letí
13. 12. 2009 10:43
12. 12. 2009 17:54
Děkuju Bibince za přidané fotky, teď je recept úplný. A na fotkách není vidět, že se polévka vařila v hrnci normálním.
Jistě, pomalý hrnec je něco jiného, dušená masa a gulášky a vůbec jídla z pomalého hrnce jsou náramná, omáčka už je rovnou rozleželá jako po pár dnech, když se uvařila normálně. Právě tak jako papiňák vnesl docela nové chutě do klasických receptů, dá se to říct i o pomalém hrnci.
Jistě, jsou lidé proti, ale odsuzovat je za to je nesmysl. Právě tak jako někdo věří tomu kolik elektriky to "sežere". Opak je pravdou, za 8 hodin spotřebuje míň proudu než elektrický sporák za hodinu. Jen halt ne každý umí počítat, ale to je zase jeho věc. Jsou lidé, jednoho znám, kteří jsou proti papiňáku a tvrdí, že je maso z něj tvrdé. Já tvrdím, ať si dělá každý co chce, je to jeho, nebo její kuchyně a jejich jídlo. A jestli má někdo trpělivost vařit polévku 3 hodiny jako kdysi Rettigová, pak mohu jen říct - klobouk dolů, to bych nedokázal.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 18 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 22 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 8 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 8 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 9 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 9 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cibulová polévka cibulová polévka recept polévka cibulová recept na cibulovou polévku recept na cibulačku pomalý hrnec recept cibulová polévka cibulova cibulova polivka cibulova polievka recept recepty cibulová polévka pomalý hrnec polévky pomalý hrnec recepty cibulková polevka cibulačka v pomalém hrnci polévky z pomalého hrnce polévka pomalý hrnec pomalý hrnec polevka polévky v pomalém hrnci cibulová polévka podle polreicha
Suroviny: cibule, olej olivový, vývar hovězí, voda, sůl, pepř, chléb toustový tmavý, sýr nastrouhaný, petrželka
Cibulová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPnv
31 názorů