Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávaná bílá ředkev

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 11. 2022 16:50

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 627 kJ / 389 kcal
Bílkoviny13,67 g
Tuky23,35 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy30,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ředkev mám nejraději syrovou, ale měla jsem ji více, tak jsem uvařila. Vařila jsem poprvé a byla jsem mile překvapena jemnou chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 11. 2022 16:46

:-)<3:yes:recept se mi líbí, dobrý nápad a krásné foto :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ředkev, cibule šalotka, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Zadělávaná bílá ředkev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9zX