Kapustnica - sobášnica
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 560 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,66 g |
Tuky | 36,98 g |
Vláknina | 205,52 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 216,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2011 13:17
vynechala sem brambory, přidala klobásku a lepší polévku sen nejedla. už mám v sobě druhý talíř
17. 8. 2009 22:55
Janka, to je výborný nápad, to si musím zapamätať
17. 8. 2009 22:39
klukodvody, já jsem začala dávat koření, když je ho více do takového toho vajíčka na čaj
17. 8. 2009 21:51
Já raději přidávám do zelňačky až ke konci uvařené brambory ..také se mi brambory v zelí dlouho vaří Zelňačku mám ráda, jen tam nedávám česnek..ale bodík dávám i tak
17. 8. 2009 21:41
jj, v nějakém díle o vaření přidávali brambory do zelí, prý je jistota, že se nerozvaří, ale já to tak jednou udělala a ne a néé je dovařit do měka
17. 8. 2009 21:37
Já se taky připojím.Brambory vařím také zvlášt protože jsou takové jako nedovařené a na koření používám buď sáček z gázu,nebo plátynka ale teď dlouho sítko na koření.protože nemám rád,když musím plivat kuličky.Ale jinak od pohledu a podle surovin
17. 8. 2009 21:27
Já taky vařím brambory zvlášť.
17. 8. 2009 20:49
Mám moc ráda takové polévky, ale brambory ke kyselému zelí - no, nevím, nevím, raději uvařím zvlášť brambory a potom to namíchám
17. 8. 2009 20:35
kouknu a mám hned hlad!!!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: kapustnica polévka sobášnica recepty kapustnica polévka kapustnica kapustnica bez z kapusty kapustnice z čerstvé kapusty kapustnica polevka kapustnica so smotanou na varenie. slovenská sobášnica kapustnica s brambory kapustinca na víně dnes uvarim hned se pripojim kapustnica s bramborem kapustnica z čerstvej kapusty kapustnica brambory jak dovařit nedovařené brambory kapustnica recepty kapustnica z čerstvé kapusty kapustnica s fazolemi kapustnica.sk
Suroviny: fazole barevné, zelí kysané, brambory, cibule, česnek, smetana na vaření, olej, pepř celý, sůl
Kapustnica - sobášnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ0j
9 názorů