Ostravská kapustnice

lenka-m Kuchařka:

Polévky 0 názorů

21

Suroviny

25 dkg vepřového masa (plecko)
10 dkg sušených hub
25 dkg klobásy
15 dkg kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
10 dkg kyselého zelí
4 dkg sádla
1 cibule
4 dkg hladké mouky
mletý pepř
majoránka
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso uvaříme v osolené vodě společně s houbami a klobásou asi 30 minut. Potom přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu, kyselé zelí a vaříme dále. Když je vše měkké, přidáme cibulovou jíšku (ze sádla, drobně nakrájené cibule a mouky). Zamícháme a vaříme ještě 20 minut.

  2. Nakonec ochutíme pepřem, česnekem, solí a majoránkou. Maso a klobásu vyndáme, nakrájíme a vložíme zpět.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ostravská kapustnice

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo