Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostravská kapustnice

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 207 kJ /
1 483 kcal
Bílkoviny100,98 g
Tuky70,07 g
Vláknina74,85 g
Cholesterol 311 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,55 g
Sacharidy76,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso uvaříme v osolené vodě společně s houbami a klobásou asi 30 minut. Potom přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu, kyselé zelí a vaříme dále. Když je vše měkké, přidáme cibulovou jíšku (ze sádla, drobně nakrájené cibule a mouky). Zamícháme a vaříme ještě 20 minut. Krok 2: Nakonec ochutíme pepřem, česnekem, solí a majoránkou. Maso a klobásu vyndáme, nakrájíme a vložíme zpět.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostravská kapustnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostravská kapustnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
svatebni jidelnicek, polévka kapustnice, babicova kapustova polevka, ostravské zelí, vaříme kyselé zelí, vařeni kapustnice, babicova čína, jak se vaři kapustnice, kapustová polévka s klobásou recept, kysele zeli polevka, recept na ostravskou klobasu, najlepší recepty, kapustnce, ostravske velikonocni recepty, recepty polevky kapustnice, kapustnice z vepřového, jak se dělá kapustnice, polévka z kyselého zelí s houbami, recepty bes masa, kapustnica s houbami a masem

Suroviny:
maso vepřové, houby sušené, klobása, zelenina kořenová, zelí kysané, sádlo, cibule, mouka hladká, pepř mletý, majoránka, sůl

Přidat fotografie receptu