Maďarská rybářova polévka Halászlé
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,43 g |
Tuky | 9,55 g |
Vláknina | 11,47 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 32,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám už skoro 35 let, od mé kamarádky původem z Veszprému blízko Balatonu ale tady provdaná od 20 let. Podle ní nejlepší je polévka z několika druhů sladkovodních ryb a vnitřností se zeleninou ale každá rodina má svůj vlastní, oblíbený recept, tak jako u nás na svíčkovou nebo bramborový salát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2023 10:38
28. 2. 2023 10:34
Ale krásný recept
28. 2. 2023 10:32
28. 2. 2023 10:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 8 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Suroviny: filet z ryb, vývar rybí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, mrkev, celer, petržel, koření paprika maďarská, pasta rajčatová, pasta papriková, sůl, pepř mletý, cibule červená, paprika, petrželka, smetana zakysaná
Maďarská rybářova polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r8lz
4 názory