Polévka "červeno-fazolačka"
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,96 g |
Tuky | 5,14 g |
Vláknina | 116,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdo chce dle potřeby, může zahustit - jeden " šufánek " tedy naběračku fazolí rozmixovat ponorným mixerem a vrátit do polévky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2011 01:46
Jana Pá i pipre mají pravdu, já než dám fazole vařit, tak do vody dám vyvařit uzené kosti, pak je oberu do polévky a a toho česneku můžu i víc. Je to božské jídlo, a když je k tomu krajíc čerstvého chleba, tak nic jiného nepotřebuji, a jsem spokojený jak želva. A už vím, co bude v pondělí na talíři!!!!
17. 10. 2009 11:56
u nás letí takové polévky, já někdy přidám nakonec kysanou smetanu,kterou "rozkvedlám" v polévce
16. 10. 2009 22:17
Dle chuti a potřeby
16. 10. 2009 22:08
Ničím nezahušťujeme
16. 10. 2009 21:55
Tuto polévku také můžu a moc ráda. Dělám ji téměř stejně, ještě někdy přidávám kousek masoxu (spíš manžel) ale také bez něj mi polévka chutná.1.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 4 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 4 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 5 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Další recepty
Tématické fráze: polévka z červených fazolí fazolačka fazolová polévka z konzervy fazolacka z cervenych fazoli fazolová polévka z cervenych fazoli polévka s červenými fazolemi fazolačka z konzervy červená fazolová polévka polévka s červených fazolí fazolová polévka z červených fazolí z konzervy havířská polévka polevka s cervenych fazoly polévka z červených fazolí z konzervy polévky recepty polévka z konzervy červených fazolí fazolačka recept fazolacka v chlebu top recept poctiva fazolacka fazolacka s konzervy fazolacka z cervenych
Suroviny: fazole červené, cibule, sůl
Polévka "červeno-fazolačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxQR
5 názorů