Domácí likér Baileys
Pokud vás už omrzel tradiční vaječný likér, máme pro vás recept na výborný krémový likér připomínající Baileys. Nalijte ho do ozdobné lahvičky s ručně psanou etiketou a podarujte s nimi vaše blízké nejen během vánočních svátků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 891 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 7,62 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 71,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2017 15:30
eva: Můžete použít jakýkoliv máte ráda, já osobně mám vyzkoušenou vanilku, čokoládu, banán i jahodu a vše je dobré. :)
19. 12. 2017 12:50
nemuzu sehnat mandlový puding
18. 11. 2016 16:53
A může se použít už karamelové Salko ? Pak by odpadlo to dlouhé vaření.
15. 11. 2016 15:41
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik toho asi tak bude? :) 1L? nebo více méně, děkuji
18. 5. 2016 15:26
phoebe: Plechovky se salkem dáte do hrnce a zalejete vodou. Vaříte 2 hodiny. Konzervy musí být pořád pod vodou, jinak obsah nezhnědne.
13. 3. 2016 16:24
Prosim, ta salka se vari v plechovce, nebo v hrnci? Nestane se z nich karamel? Dekuji za odpoved
17. 12. 2015 20:03
savlinka: Děkuji.Hned zítra to zkusím.Myslím,že tohle je nejrychlejší.
30. 11. 2014 12:32
Já dávám mandlový puding. Lepší jak originál
7. 12. 2013 17:22
Když místo pudinku přidáte jedny ledové kaštany, bude to taky vynikající, děláme ho tak doma: 2 převařená Salka, 0,5 l rumu, jedna šlehačka a jedna tyčinka ledových kaštanů - rozpuštěná.
7. 1. 2013 23:44
Našla jsem stejný recept bez pudingu. Je lepší ho tam dát, nebo ne? Jen mě zajímá v jaké verzi bude lahodnější :)
15. 12. 2009 20:46
Znám také výborny:2 kond. mléka neslazené
3 kond. mléka slazená
4 orig. Cappucina svařit v l dcl vody
l l rumu
Tak na zdraví!
3 kond. mléka slazená
4 orig. Cappucina svařit v l dcl vody
l l rumu
Tak na zdraví!
14. 12. 2009 15:57
Já dávám mandlový pudink, taky vynikající
14. 12. 2009 15:14
levik jednu krabičku
14. 12. 2009 13:05
Kolik smetany?
14. 12. 2009 12:22
hmmm já ho dělám jinak a je výborný
2 salka uvařím v uzavřené plechovce 1 1/2h.,nechám vyhladnout,pak otevřu naliju do vyšší nádoby,přidám 1/2L rumu umixuju,přidám smetanu a opět chvili mixuju a je hotovo
2 salka uvařím v uzavřené plechovce 1 1/2h.,nechám vyhladnout,pak otevřu naliju do vyšší nádoby,přidám 1/2L rumu umixuju,přidám smetanu a opět chvili mixuju a je hotovo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí bejlís domácí baileys domácí baileys recept bejlís recept baileys recept recept na domaci bejlis domaci beylis recept na domácí baileys baileys ze salka beylis beylis recept recept na baileys baileys domácí bayles bejlís domácí domácí bailes domácí výroba baileys domácí baylis recept na bejlís likér ze salka
Suroviny: rum, mléko, pudink vanilkový, salko
Domácí likér Baileys
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwgG
20 názorů