Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 393 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,00 g |
Tuky | 63,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše zpracujeme dohromady na hmotu podobnou pastelíně. Pokud lepí, přidáme prosátý moučkový cukr.
Krok 2: Barvit můžeme přidáním potravinářské barvy s kapkou vody. Použijeme na potahování dortů, výrobu kytiček, lístečků atd. Je možno ho uchovat v chladničce dobře zabalený v potravinářské folii. Pokud přece jen časem velmi ztuhne, stačí ho nastrouhat, jen si navlhčit ruce a znovu zpracovat.
Zveřejněno 30. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipán ze Salka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDnk
Moje poznámka
Marcipán ze Salka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDnk
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 3 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 3 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 1 hodinou
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 2 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 6 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 8 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 8 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 9 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 9 hodinami
Tématické fráze:
výroba marcipánu,
marcipán recept,
recept na marcipán,
výroba marcipánu recept,
nepravý marcipán,
recept na výrobu potahovaného marcipánu,
recept na výrobu marcipánu,
potahovani dortu marcipanem,
cukroví z marcipánu,
cukroví ze salka,
marcipán výroba,
výroba marcipánových kytiček,
čím obarvit marcipán,
potahování dortu marcipánem video,
myš z marcipánu,
vaření salka,
marcipánové cukroví,
recept marcipán,
recepty na marcipán,
domaci vyroba marcipanu
Suroviny:
mléko sušené,
salko,
olej,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (36)