Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře neskutečně dobré

Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (183×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 110 min

120 min (10 min příprava + 110 min tepelná úprava)

24. 1. 2010 14:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helena

2. 7. 2017 11:49

Vypadá to úžasně, určitě vyzkouším, díky za nápad :-K :-D:-O

frantiska

8. 6. 2017 10:30

dela se to ze vsech mas kdyz dam krkovici tak staci 12 procentni tuk neni potreba a chut to ziska u nas jsou prvni snezene zemeky dobrou chut

Heluse Heluse

27. 5. 2017 11:41

Vyzkoušeli jsme a udělám znovu. Moc jsme si pochutnali.:-K:yes:

Jana

11. 4. 2017 03:27

Zkusím,vypadá to dobře.Přesně to,jen jiné koření,dělám s plátky vepřového.Mňamka

Dalibor

30. 3. 2017 07:16

Toto je výborný receptík, který taky dělávám a někdy dávám čerstvou papriku a rajče, někdy na finále posypu strouhaným sýrem a nechám zapéct. Tady se meze fantazii nekladou a může to být stokrát jinak. Jo a dávám hodně brambor, protože i ty samotné jsou výborné a voňavé. A nejlepší na tom je, že není moc nádobí.

Hanka

1. 12. 2016 13:39

Hana Tvrdá: delame to stejne :yes:<3

Bibinka Bibinka

23. 11. 2016 11:49

Jani, v neděli jsme si pochutnali velice, musím tě pochválit a dát ti bodíka a fotku:yes:

Hana Tvrdá

20. 11. 2016 09:00

Já dávám pod brambory kyselé zelí a to je bašta,zkuste to .

jerica jerica

5. 11. 2016 22:44

Růžena Křičková: na výber, každý, ale v iný deň . :-K:yes::-K

Honza

20. 10. 2016 13:46

Doporučuji zkusit jako alternativu ještě jednu variantu, která není vůbec špatná - místo smetany použít silný kuřecí vývar (ne bujon, ale vlastní výrobu!) - a nakonec pořádně zakápnout citronem - taky super! :)

alkuchar

5. 7. 2016 14:19

Růžena Křičková:

zizala: to teda

alkuchar

5. 7. 2016 10:52

je:yes: to opravdu dobré

Růžena Křičková

19. 6. 2016 09:25

Dobrý den je tady tolik různých názorů,že nevím,který si vybrat a podle kterého péct:-((

Karel

22. 5. 2016 08:36

Takto upravujeme různá masa (krůtí, vepřové,ryby) již řádku let a spokojenost.:yes:

Pavel

21. 4. 2016 23:46

Ladislava:
Klasicky. 180-200 stupňů.

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete dobré recepty dobré kuře recept na dobré kuře dobrý recept na kuře jak upéct dobré kuře kure recept dobre kure recepty recepty kuře kuře na soli jak se to dělá kuře recepty kuře jak upéct kůře recepty na kuře dobré recepty kuře jak udelat dobre kure recept na kuře výborné kuře recepty na dobré kuře recept kuře

Suroviny: stehno kuřecí, smetana na vaření, brambory, sůl, kmín mletý, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Kuře neskutečně dobré

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZgZ