Kuře na bramborákovo-rohlíkové nádivce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 799 kJ / 2 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,88 g |
Tuky | 135,76 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,05 g |
Sacharidy | 148,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi v sobotu dala dcera od přítele. Dostala ho mejlem, na název si nevzpoměla. Je to vynikající úprava kuřete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2010 19:59
OK, zkusím příště minimalizovat tekutiny a péci odkryté. Dám zprávu jak se to povedlo
17. 4. 2010 19:21
Ivi, je to možné s tím zakrytím. Já to měla taky zakryté, ale jen tak, jak jsem viděla, že je to ok, odkryla jsem to. To už i odhad, malinko..
17. 4. 2010 18:52
Se picnu, Jani byla jsi o 4 sekundy rychlejší
17. 4. 2010 18:51
Nechci se tu dělat za chytrou, ale Michale já si myslím, že by nebylo na škodu to péct celou dobu odkryté, já naporcované kuře peču jedině odkryté v elektrické troubě, takže si myslím, že za dobu pečení se přebytečná voda stihne odpařit...toť můj názor, ale počkej si ještě na komentík od zkušenější JankyR
17. 4. 2010 18:51
Michale, já fakt nevím Vidíš přece, že se to holkám povedlo, jedině snad ulít toho mléka, ale to jsem nedělala, takže fakt "babo raď"
17. 4. 2010 18:46
Tak já to rozeberu ještě víc - jakoby tam bylo moc vody, která se neodpaří. Přešel jsem z plynové trouby na elektrickou a mám pocit, že elektrika obecně méně vysušuje. Kde se ta přebytečná voda mohla vzít - puštěnou vodu z brambor jsem slil, mléka jsem dal přesně 2 dcl na tři starší rohlíky, tak ještě zbývá výpek z kuřete nebo štáva z cibule plus anglické. Ptám se tak podrobně, aby se to příště povedlo lépe, chuťově nemá chybu, akorát se nesmí zapomenou na sálát nebo zelí jako přílohu.
17. 4. 2010 13:53
Michale, mělo by to být asi jako bramorová placka, ale širší. Jako bys dal do pekáče těsto na bramborové placky a upekl. Já jsem to neměla řídké
17. 4. 2010 13:37
Dnes vyzkoušeno a pocity trošku smíšené. Maso OK, ale těsto mi přišlo takové stále tekuté (ale ne syrové), čím to může být? Respektive jaká má být jeho správná konzistence?
17. 4. 2010 13:11
Jendo, vážím si každé pochvaly a te tvé obzvlášť
17. 4. 2010 10:50
Jani, díky mému velkému časovému zaneprázdnění mi ulítávají takové skvělé recepty. Je mi velkou ctí, že můžu opožděně, ale přece poslat 40. bodík. +40
2. 4. 2010 12:14
Klarriska díky, to mám radost
2. 4. 2010 09:48
Opravdu výborné, nádivka se dá jíst i samotná My jsme si k tomu dali kysané zelí
23. 3. 2010 12:00
Gabina mám opravdu velikou radost, že tchýni a rodičům chutnalo, to fakt zahřeje na duši
23. 3. 2010 10:32
Jani, kuřátko vybo vynikající, do nádivky jsem ještě přidala pórek a pár mandlí. Tchýně i rodiče byli unešeni
10. 3. 2010 22:21
Výborný recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 17 minutami
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 49 minutami
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 50 minutami
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 57 minutami
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: nádivka z rohlíků rohlíková nádivka kuře v nádivce kuře na nádivce kuře na bramboráku babské kuře nádivka z rohlíků do kuřete kuře pečené na nádivce kuře pečené v nádivce nadivka do kurete kuře v bramborové nádivce nádivka do kuřete z rohliku kuře na bramboráku trochu jinak kure na bramborove nadivce nejlepší nádivka do kuřete výborná nádivka do kuřete rohlíková nádivka do kuřete nadívka na kuře nadivka kuře bramborakova nadivka
Suroviny: brambory, majoránka, sůl, česnek, kmín celý, rohlík, mléko, vegeta, sádlo, slanina, cibule, vejce, kuře, koření grilovací
Kuře na bramborákovo-rohlíkové nádivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VALO
122 názorů