7 pomazánek z cizrny nám příjemně doplní jídelníček. Dobře chutnají, jsou výživné a navíc s nimi ušetříme
Pomazánky z luštěnin jsou dobrou alternativou odpovědi na otázku, co si namazat na pečivo. Kromě toho, že je cizrna ceněnou surovinou, která obsahuje pro nás prospěšné živiny, vyjde stále velmi levně. Vyplatí se ji zařadit do jídelníčku alespoň občas.
Hotové pomazánky z cizrny si můžeme koupit, ale zároveň si je snadno připravíme sami doma. Pokud připravujeme jídlo pro více lidí, rozhodně ušetříme. Cizrnu si buď sami uvaříme (např. v pomalém hrnci) nebo si ji koupíme sterilovanou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Na závěr přidáváme do našeho přehledu bonus - recept na pomazánku z cizrny a hrášku, kterou snadno připravíme podle názorného videa. A co dalšího uvařit z cizrny? Třeba falafel - jak na to, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 8 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušejte triky na snadné loupání česneku. Pomůže mikrovlnná trouba, horká voda nebo šroubovací sklenice
Jablečný ocet podle jednoduchého receptu našich babiček se bude hodit při vaření i pro domácnost
Jak péct červenou řepu v alobalu. Postup je snadný a výsledek výborný. Vyzkoušejte oblíbené recepty
Komentáře