Jablečný ocet podle jednoduchého receptu našich babiček se bude hodit při vaření i pro domácnost
Na výrobu jablečného octu výhodně zužitkujeme jablka, kterých je na podzim dostatek. Získáme tím velmi ceněný produkt, který je vhodný na dochucování a okyselování pokrmů, především salátů, polévek a omáček.
Mohlo by vás zajímat
Výroba jablečného octa
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené flíčky se zelím hlávkovým
Přidáno před 15 hodinami
Žebírka v pivní marinádě
Přidáno 3. 12. 2023 23:11
Kuřecí prsa á la bažant
Přidáno 3. 12. 2023 21:49
Chlapská lutenice
Přidáno 3. 12. 2023 19:16
Vepřové nudličky na bramborách
Přidáno 3. 12. 2023 18:37
Kapustičky po rakousku
Přidáno 3. 12. 2023 15:00
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře