Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v estragonovo-hořčicové košilce

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování masa

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

7. 2. 2010 22:05

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 876 kJ / 927 kcal
Bílkoviny8,92 g
Tuky54,08 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 680 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy49,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

7. 2. 2010 22:30

mirco, krásný recept i fotky,:-p nějaké králičí končetiny bych v mrazáku ještě měla, tak ukládám a vyzkouším, jen nemám doma momentálnš estragon, ale to napravím a Ty máš + :yes::-)

Colombo65 Colombo65

7. 2. 2010 22:29

Super mňamka + super foto;-)

ivulinka ivulinka

7. 2. 2010 22:18

Miri:-), zase skvělý recept:yes:, ale má to jeden háček, spíš hák, já doma králíka nepěstuji. Tím nechci říct, že bych si na něm ráda nepošmákla. Recept je skvělý a fotky opět nezklamaly:yes::yes::yes:

Patricie

7. 2. 2010 22:17

Mirko:yes: Krásná fotka a bezvadná recept.:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2010 22:11

Miruš, zase jeden super tip na králíka, díky!:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík v hořčicové omáčce králík chlazený báječný králík králičí stehna v hořčicové omáčce recepty na králíky co se zbylim varenym masem jak pect kralika aby nebyl suchy? chlazeny králík králík na hořčicové omáčce recepty na králíka recepty kralík na rychlo estragonova sucha marinada kralik na rychlo kralik na rychlo s ryži rychlá omáčka k masu z králíka má někdo super recept na rýžové víno pečený králík na estragonu co se zbylím masem z králíka králík šup-šup králík na hořčici aestragonu

Suroviny: králík, slanina, sůl, estragon, hořčice plnotučná, hořčice dijonská, máslo, víno bílé suché, cibule, cibule červená, mouka hladká

TopRecepty.cz

Králík v estragonovo-hořčicové košilce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZRj

Naposledy jste si prohlédli