Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto v tlakovém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2010 19:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 021 kJ / 2 873 kcal
Bílkoviny117,48 g
Tuky78,97 g
Vláknina18,05 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy415,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn. Pokud použijeme sáčkovou rýži, tak ji ze sáčku vysypeme. Na 250 ml rýže je půl litru vody. Pokud by se stalo, že po otevření je rýže tvrdší, tak ji doděláme na mírném ohni nebo necháme dojít pod poklicí(záleží na typu rýže). Při vaření hlídáme minuty, rýže je opravdu rychle hotová. Takto vařené rizoto chytne úplně jinou chuť.

Pro neznalé: Před otevřením tlak.hrnce musíme nechat pomalu pojistkou odejít páru. Opatrně!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

8. 1. 2013 17:42

Barbusa:Děkuji za vyzkoušení a hezký komentář:-)

Barbusa Barbusa

8. 1. 2013 13:33

Tak jsem ho zkusila a recept mě mile překvapil rizoto bylo vynikající dávám bodík :-K:yes:

misza misza

31. 10. 2012 10:00

Moc děkuji všem, co jste vyzkoušeli. Jsem ráda, že se vám recept povedl a hlavně, že chutnalo;-):-)

Lena

31. 10. 2012 00:03

Jeste dodam, ze ja jsem ho delala z cerne ryze a recept jsem nijak neupravovala a bylo presne akorat uvarene:yes::yes::yes:

Lenka

30. 10. 2012 23:32

Tak to bylo super rizoto!! Rychle a velice chutne!!! Moc dekuju

Terka0001

29. 10. 2012 13:51

Naprosto výborné, rychlé a skvělé :yes::yes::yes::yes:

Dušan

9. 5. 2012 12:03

Jednoduchý,rychlý a výborný:-K:yes:

misza misza

22. 3. 2012 08:13

Jirik:to je mi moc líto, že se ti to nepovedlo. Já dělám rizoto jen tímto způsobem a dochucovat už to nemusím. Dochutím max. solí. Snad to bylo druhem rýže, špatným množstvím vody, delším vařením. Opravdu nevím, ale u nás tento recept funguje. Jinak bych ho tu nedávala.

Jirik

21. 3. 2012 22:54

Naprosto strašný výsledek, vhodné pouze pro lékárníky kteří přesně odměří odváží atd. a strčí do neotevíratelného hrnce... Pro člověka který má ve zvyku si recep přizpůsobovat a ochutnávat NEPOUŽITELNÉ!!!! Mimochodem mi se ta rýže brutálně připálila...

Iveta

30. 12. 2011 12:52

prostě dobrota,rychlovka,suprovka:) Dík;-):yes:

misza misza

30. 10. 2011 20:57

Šárkačmárko, Marta008, rihana, LLilaa :-) moc děkuji za bodíky. Jsem strašně moc ráda, že vám chutnalo;-):-K

LLilaa LLilaa

30. 10. 2011 19:56

Díky za super recept:yes: rychlé, jednoduché a hlavně výborné:-p:-p:yes:
Samozřejmě dávám bodík:yes:

rihana

27. 6. 2011 22:07

Tak tohle je bomba. Měla jsem jen zbytek pečeného veřového a kousek uzeného bůčků. Takhle dobré rizoto jsem ještě nejedla.
Díky.

Marta008

25. 6. 2011 13:51

tento recept jsem dělala už dvakrát :-) a jsem nadšená jak je vše za 10 minut hotové a ještě výborné a vůbec nerozvařené :-D bodík udělěn :yes:

šárkačmárka

23. 6. 2011 07:12

Tak jsem také neodolala a zkusila :-K
Výborná a poměrně nenáročná záležitost :-))
Jen jsem z nutnosti- nedostatku času nechala jídlo v tlakáči syčet jen 1 minutu a vypnula.Vrátila jsem se domů cca po 3/4 hodince otevřela se zatajeným dechem a bylo to fajn,nerozvařeno a akorát.
Třeba to někomu pomůže;-)Jo a dlržela jsem se autorčina postupu:yes:
Zkuste mírně postrouhat pro změnu nivou,zajímavé.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: elektrický tlakový hrnec recepty tlakový hrnec recepty vaření rýže v tlakovém hrnci recepty pro elektrický tlakový hrnec rizoto v papiňáku rizoto z tlakového hrnce recepty tlakový hrnec recepty pro tlakový hrnec ryze v tlakovem hrnci recepty elektrický tlakový hrnec recepty na tlakový hrnec rizoto v tlakáči tlakový hrnec vaření vaření krup v tlakovém hrnci rizoto z papiňáku tlakový hrnec doba vaření recepty z tlakoveho hrnce elektrický tlakový hrnec recenze recepty na elektricky tlakovy hrnec jak se vaří v tlakovém hrnci

Suroviny: cibule, maso mleté, směs zeleninová mražená, koření grilovací, koření kari, bujón zeleninový, bazalka čerstvá, pažitka, rýže, voda

TopRecepty.cz

Rizoto v tlakovém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyJK