Rizoto v hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2017 21:01
9. 11. 2011 18:41
2. 8. 2011 17:57
12. 12. 2009 20:32
12. 12. 2009 20:07
Elizo, když si porovnáte fotky, je jasné,že má Mirca pravdu. Není to detail nějaké rýže,ale přiblížené "riz-otto."
Colombo, to Ti neprošlo.
12. 12. 2009 20:06
12. 12. 2009 19:59
Vařila jsem například kuřecí maso plněné syrečkem a věděla jsem, že by bylo možné dát fotky stejného jídla k dalším dvěma - v podstatě stejným - receptům. Neudělala jsem to a předpokládám, že by to neudělala většina...
12. 12. 2009 19:53
10. 9. 2009 12:00
Předchozí komentář jsem asi špatně formulovala.
10. 9. 2009 11:07
10. 9. 2009 09:27
10. 9. 2009 09:24
10. 9. 2009 08:16
9. 9. 2009 22:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: rizoto recept rizoto jak uvařit rizoto recept rizoto rizoto s lunchmeatem rizoto z lunchmeatu dušené rizoto rizoto v tlakovém hrnci recepty rizoto rizoto z vařeného masa rizoto z pečeného masa rizoto s lunchmeat lunchmeat recept lunchmeat recepty rizoto s vepřovou konzervou rizoto v pomalém hrnci rizoto lunchmeat rizoto ze zbytků masa lunchmeat s rýží rizoto-recept
Suroviny: rýže, lunchmeat, směs zeleninová mražená, cibule, sůl, paprika čerstvá červená
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
14 názorů