Mexický guláš od pana řezníka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všichni, kdo to jedli, si to pochvalovali.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2010 15:24
Evi,aj keď nie si autorka receptu tak musím zase pochváliť fotku,vždy ich máš také jedléAko to robíš?A gulášik môže byť dobrý,ale mne by to asi nedalo a ešte by som niečo pridala,to robím vždy
2. 7. 2010 13:55
+4přidalajsem foto
17. 2. 2010 17:12
Mexický guláš jak ho znám, je s hráškem, nakonec posypaný sýrem, a podává se s kolečkem rýže a uprostřed ten guláš. Zahušťovat netřeba, zahustí ho ten protlak. Já dávám cibuli do základu, je to přece jen guláš, liší se vlastně tím, že tam je ten protlak, místo klasické sladké papriky. Pro ty co mají rádi ostré, přidám sambal-oelek, to je chilli pasta.
17. 2. 2010 14:15
ty Mexický guláš je ale guláš s hráškem a strouhaným sýrem
17. 2. 2010 12:50
Nejde tam cibule do základu?Jinak ta chuť nemusí být špatná, jen bych i to vepřové trochu orestovala.Já osobně dávám protlak do základu, ztratí pak kyselost.
17. 2. 2010 12:46
Posílám bod a jeden dotaz. Ten guláš se už ničím nezahušťuje? Je jen ve vlastní šťávě s hořčicí a protlakem? Jindřichu, děkuji za odpověď.
17. 2. 2010 11:44
Marhoule, to mi připadá na dobrou chuť a je to celkem zvláštní guláš a já ho budu muset vyzkoušet a to zvlášť, že je od řezníka, ti přece znají kulinářské dobroty Podle chuti dám pak boda
17. 2. 2010 11:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 2 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 3 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 4 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: mexický guláš s hráškem mexický guláš guláš s hráškem mexický vepřový guláš vepřový guláš mexický s hráškem vepřový mexický guláš svatební guláš dobrý mexický guláš vepřový guláš s hráškem vepřový mexický guláš s hráškem mexický guláš recept mexický guláš z vepřového masa mexický guláš z vepřového masa s hráškem dobry mexicky hovězí guláš zvláštní vepřovy guláš klasický mexický guláš mexicky hovězi gulas mexický guláš s hráškem recept pecenie varenie mexicky gulas recept na mexický gulas
Suroviny: hovězí zadní, plec vepřová, protlak paprikový, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř, chilli
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
8 názorů