Brutzel-Svejk Rostbeef
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
Tuky | 3,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2014 21:38
Prave jsem delal Steak a maso lezelo ve vakuu (dulezite) v lednici skoro 4 tydny.Absolutni lahudka. Nechat lezet jen v sacku nedoporucuji. Maso se zkazi.
26. 6. 2014 15:23
... jedu k reznikovi pak dam maso odlezet pote se do toho pustim ...jinak na tento recept a web jsem narazil diky stolnimu kalendari, ktery ma doma v kuchyni.
Diky
Diky
9. 4. 2010 20:12
mňam,mňam...bodík
18. 3. 2010 22:59
Každopádně je to krásně vypadající kus masíčka, jen se zakousnout...
16. 3. 2010 20:33
Krásné +
16. 3. 2010 18:36
Omlouvam se, ze je to trochu neszozumitelne napsane, zitra se to pokusim napsat lepe. Lusinda toto maso se jmenuje Rostbeef a dela se v kuse nebo narezane na Steak, ale to jmeno zustava. A Vaclave vysvetleni k jak se dela Steak (na kulovem grilu) muzu lepe udelat v diskuzi nez tady.Podivej se na vcerejsi diskuzi neco jsem k tomu uz psal. K me cestine je jednoduche vysvetleni. Nektera slova proste neznam a nebo neumim prelozit.
16. 3. 2010 18:11
Zizalko,nemyslela jsem to zle Ja jsme uplny zacatecnik, ja i na caj recept s presnym popisem..Slova jako 'spetka' nebo 'podle chuti' mi zpusobuji nocni mury!
16. 3. 2010 14:52
Socátko, to jsem samozřejmě nemohla tušit. V profilu má na prvním místě češtinu, ale to může být tím, že to je podle abecedy...Myslela jsem, že je to Čech žijící v Německu Mátlo mě používání slov jako "indirekt". Dobrá, začátečník v kuchyni se asi těžko pustí do přípravy steaku a pokročilí zřejmě vědí, oč jde. Já jsem něco mezi tím
16. 3. 2010 14:05
Nechci být rýpal, ale tohle je steak(jistě výborný), roastbeef se peče jako jeden kus a filíruje po dokončení.Nedávno jsme se o jeho přípravě bavili v diskuzi.
16. 3. 2010 13:48
parada
16. 3. 2010 13:43
Zizalko, Svejk si zaslouzi obdiv! Cestina neni jeho prvni jazyk a ja osobne si myslim, ze to smysl dava...
16. 3. 2010 13:40
Konecne jsem se dockala Svejku.Nadherne fotky, a to maso jedna basen!! Pridavam k oblibenym a hned vyzkousim! Mas u me bodik!
16. 3. 2010 09:26
Švejku. Nejsem úplnej začátečník při vaření, ale necejchuju se ani ako ŠPICE. Stejk se mi nedaří a nedaří jak bych si představoval a dávám si ho za hříšné peníze zas a znovu s myšlenkou " Teď na to přijdu" a ono zase ne, když to děkám doma. Nikdy to není ono. Zkusím i tvoji metodu. Snad to vyjde a konečně se moje zamilované jídlo(Mimo jiné)povede.Je to podobné jako dělat ANGLICKOU slaninu. Aspň ty teploty. Václav
16. 3. 2010 08:55
Text vypadá, že vypadl z nějakého překladače bez jakékoliv úpravy Jako začátečník bych z tohoto moudrá nebyla Autor: napiš adminům prosbu o smazání receptu 2
15. 3. 2010 23:19
HM, TO JE MŇAMKA.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 6 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 21 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 44 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Březnové pranostiky: Co nám říká lidová moudrost o počasí v březnu
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: anglický rostbíf podle pohlreicha rostbeef podle pohlreicha rostbeaf recept hovezi stejk rostbíf podle pohlreicha rostbeaf rostbeef na grilu anglický rostbeef hovězí rostbeef anglický rostbeaf hovězí steaky recepty anglický rostbeef pohlreich anglický roastbeef pohlreich hovězí steak příprava recept rostbeaf roastbeef na grilu steik medium rostbeaf teplota příprava steaku rostbeef pečení
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, olej olivový
Brutzel-Svejk Rostbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPo4
17 názorů