Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,04 g |
| Tuky | 1,11 g |
| Vláknina | 7,46 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 47,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Vložíme na spodní patro hrnce a paříme. Pokud máme pravou svíčkovou, stačí 40 minut, pokud falešnou, tak 50 minut. Na posledních 10 minut přidáme druhé patro se žampiony a fazolkami.
Krok 2: Brambory ve slupce si omyjeme a povaříme do poloměkka. Pak je na čtvrtíme, naskládáme na mřížku pekáčku a potřeme 1 lžičkou olivového oleje s utřeným česnekem a dáme grilovat dorůžova.
Krok 3: Kdo má rád, může si udělat dresing z jogurtu buď s česnekem, nebo třeba chilli omáčkou a hotové jídlo jím pokapat.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Moje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 6 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená kačena
Kajkajak před 6 minutami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 3 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 3 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 4 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 4 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 5 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 5 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 6 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 6 hodinami
Tématické fráze:
parní hrnec recepty,
recepty parní hrnec,
hovězí stejk,
stejk hovezi recept,
hovězí maso v parním hrnci,
hovězí v parním hrnci,
steak z falesne svickove,
falešná svíčková steak,
hovězí stejk recept,
hovězí falešná svíčková steak,
parni hrnec kucharka,
steak z hovězího krku,
stejk hovezi,
falešná svíčková recepty,
recepty na parní hrnec,
parní hrnec,
hanger steak pohlreich,
stejk recept,
hovězí steak z falešné svíčkové,
steaky z falešné svíčkově
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl,
pepř,
koření steakové,
žampióny,
fazolky zelené,
brambory,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře (25)
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy.
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne?