Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 74,77 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 22,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nedejte se odradit délkou receptu, jde to rychle a je to i rychle hotové – tak rychle, jak rychle se podusí králík.
Ten správný šmak celému receptu dodá citrón a zelená petrželka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2010 06:37
21. 4. 2010 22:00
21. 4. 2010 21:55
21. 4. 2010 21:35
21. 4. 2010 21:03
21. 4. 2010 19:43
21. 4. 2010 19:06
21. 4. 2010 18:53
21. 4. 2010 18:53
21. 4. 2010 18:28
21. 4. 2010 18:17
21. 4. 2010 17:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 5 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 1 minutou
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 44 minutami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 56 minutami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 3 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 4 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Krémová míchaná vejce skvěle nastartují váš den. Návod vám ukážeme ve videu
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Tématické fráze: domácí šunka z králíka králík na 250 způsobů kuchařka králík na 250 způsobů domaci uzenař kaldoun z kralika parky z kralika králík na 100 způsobů šunka z králíka recepty sunka z kralika jak spařit králíka uzeni kralika priprava uzeni kralika šunka z králíka recept kralici kucharka králík v šouletu soulet z kralika příprava králíka na uzení králík na sto způsobu králík šunka jak podusit kralika
Suroviny: králík, šunka, žampióny, párky, cibule, tuk, máslo, smetana ke šlehání, bujón, šťáva citronová, sůl, pepř, petrželka zelená, mouka hladká
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
12 názorů