Králík na myslivecký způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 65,12 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 56,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2010 14:48
jana r...a ved tu si reagovala na toho kralika, co je vedla na slvoenskyc topkach..... znovu som sa pobavila na tej tvojej reakcii
12. 9. 2009 13:42
Moc se mi to líbí! Bodík5.
12. 9. 2009 10:28
jana r...aj cez vsetku vaznost situacie dnesneho rana...tvoja posledna veta by mala vojst do nejakej fiktivnej knihy bonmotov...
11. 9. 2009 23:16
Nedělá to to víno? Ikdyž ten pořad jsem viděla, dusil to taky ve víně, ale i ocet bych dávala později, výjimkou je jen tyrolská játra, tam dávám ocet hned. Vybusna, mi by bylo úplně jedno, že bych to žvýkala, už pohled na to jídlo mi říká, že mám jít raději chrápat
11. 9. 2009 23:07
howg
11. 9. 2009 23:04
A vůbec - třeba měl Jamie toho králíka jako žvýkačku
11. 9. 2009 22:59
vybusna - vím co myslíš - on ho měl ale ne vyloženě ponořené, on ho dusil, před tím ale maso zatáhl A víš co je nejdůležitější? Pochutnali jste si? A o tom to je
11. 9. 2009 22:55
boze hrubka ako svet....ospravedlnujem sa, ja ozaj viem, ze by je s tvrdy y, neviem preco sa mi to obcas deju take veci, ze pisem ako tatar.
11. 9. 2009 22:54
maris, ked si spominam matne na toho olivera...tak ten to maso doslova akokeby varil v tekutine...len si vobec nepamatam, ci tam islo vino,...ide o to, ze do toho masa treba dostat tie vsetky chute a preto som uvazovala, ze to nebudem zatahovat...no nestastna som, lebo take jemne masko to bolo. ked kralika peciem, tak mi staci hodina a je to krehke a stavnate. ale cez to vsetko, ze to maso nebolo celkom tip top...tak mozem povedat, ze sme si bajecne pochutili....to maso chutilo uzasne..
11. 9. 2009 22:53
Já každé maso dělám, jak píše maris - maso zprudka opéci a pak s ním pracovat podle receptu, ono je lepší, když se zatáhne, zůstane šťavnaté a není suché,to je alespoň moje zkušenost,, ale jinak - pěkně provokuješ
11. 9. 2009 22:49
spagi...vies ake maso som mala... popri chrbtici (pater) su po oboch stranach take dva pasy dobreho maska...akoze svieckova...tak som mala 4 take pasy. a ty bi si to vino dala najprv prevriet, alebo by si ho tiez dala rovno tak v kockach do hrnca k masu?
11. 9. 2009 22:47
Taky nevím, čím to je, ale já osobně bych nejdřív rozehřála olej, maso zprudka opekla aby se zatáhlo a teprve potom bych podlila vínem, přidala bylinky a dusila. Jinak - recept je super +
11. 9. 2009 22:46
mně se zas zdá - pokud jsem vybusnu dobře pochopila, že nemá správně nařezané máso - že ho nemá přes vlákno ale po vláknu, netvrdím, že je to ono - jen jak jsem si přečetla popis, co to dělá ...pak to maso se spíš žvýká, než rozplývá na jazyku a ani neudělá správnou šťávičku, to dělá jakékoli maso špatně nakrájené - ale posuzuju, jen jak jsem to pochopila, takže se třeba i mýlím - tak se nezlob vybusna, jestli to není tento problém
11. 9. 2009 22:42
Výbušná - já ti asi moc neporadím, protože jsem králíků v životě moc nedělala a vařeného nikdy. Já ho peču. Ale napadlo mně - co ho nejprve orestovat a až pak dát dusit. To by mělo zůstat maso šťavnatější. Co myslíte kuchařky ?
11. 9. 2009 22:32
paprika...to maso, ked sa uvari vo vsetkych tych komponentoch, tak ho mozes jest normalne holymi ustami, ani vyprazat ho nemusis, pretoze je ochutene uplne fantasticky, presiakne to nim uplne celym.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Cuketový věnec
Přidáno před 5 hodinami

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
Přidáno před 9 hodinami

Květák na způsob salátu Coleslaw
Přidáno 28. 6. 2022 13:05

Staročeský guláš paní hostinské
Přidáno 28. 6. 2022 07:55

Tomatový krém s červenou čočkou, čerstvým sýrem a microbylinkami
Přidáno 28. 6. 2022 07:50

Kuřecí stehýnka s hermelínem
Přidáno 28. 6. 2022 07:21
Právě bylo uvařeno:

Vepřové plátky na kmíně s rýži
uvařil/a kaminky
před 1 hodinou

Špagety "Alfredo"
uvařil/a Panova
před 1 hodinou

Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
uvařil/a adunakrejci
před 1 hodinou

Oblíbené chilli con carne
uvařil/a klarence
před 2 hodinami

Pečené placičky z květáku, šunky a sýru
uvařil/a Petaja
před 3 hodinami

Oříškový bílkový chlebíček
uvařil/a Marcela0123
před 4 hodinami

Malinové muffiny s kousky čokolády II
uvařil/a Wikki
před 5 hodinami

Rajská polévka s jáhlami
uvařil/a NikolaP
před 5 hodinami

Čočka s párkem, volské oko a okurka
uvařil/a Michal393
před 5 hodinami

Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
uvařil/a horackovapetra
před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kralik na zazvoru králík na medu králík recepty králík na brusinkách králík na rozmarínu myslivecké bolo kuřecí maso na myslivecký způsob králik s brusinkama babicovy recepty králík vařený králík recepty babicovy recepty kniha králik s brusinkami vařený králík recepty z krá králík vařený maso na myslivecký způsob kralik recept recepty krá nejlepsi recept na kralika recepty z králíka
Suroviny: králík, víno bílé, sůl, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, koření nové koření, zázvor, semínka hořčičná, olej olivový, mouka hladká, tymián čerstvý, vejce, strouhanka, olej
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
19 názorů