Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Králík na myslivecký způsob

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

11. 9. 2009 22:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 573 kJ / 1 093 kcal
Bílkoviny36,04 g
Tuky65,12 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy56,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj www.receptar.sk a nejaky diel z jamieho olivera

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

23. 3. 2010 14:48

jana r...a ved tu si reagovala na toho kralika, co je vedla na slvoenskyc topkach.....:-D:-D znovu som sa pobavila na tej tvojej reakcii

pipre pipre

12. 9. 2009 13:42

Moc se mi to líbí! Bodík:yes:5.

vybusna vybusna

12. 9. 2009 10:28

jana r...aj cez vsetku vaznost situacie dnesneho rana...tvoja posledna veta by mala vojst do nejakej fiktivnej knihy bonmotov...;-) :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2009 23:16

Nedělá to to víno? Ikdyž ten pořad jsem viděla, dusil to taky ve víně, ale i ocet bych dávala později, výjimkou je jen tyrolská játra, tam dávám ocet hned. Vybusna, mi by bylo úplně jedno, že bych to žvýkala, už pohled na to jídlo mi říká, že mám jít raději chrápat:-D:-))

vybusna vybusna

11. 9. 2009 23:07

howg :-!

maris maris

11. 9. 2009 23:04

A vůbec - třeba měl Jamie toho králíka jako žvýkačku :-D:-D

spagetka spagetka

11. 9. 2009 22:59

vybusna - vím co myslíš - on ho měl ale ne vyloženě ponořené, on ho dusil, před tím ale maso zatáhl;-) A víš co je nejdůležitější? Pochutnali jste si? A o tom to je:yes::yes:

vybusna vybusna

11. 9. 2009 22:55

boze hrubka ako svet....ospravedlnujem sa, ja ozaj viem, ze by je s tvrdy y, neviem preco sa mi to obcas deju take veci, ze pisem ako tatar.

vybusna vybusna

11. 9. 2009 22:54

maris, ked si spominam matne na toho olivera...tak ten to maso doslova akokeby varil v tekutine...len si vobec nepamatam, ci tam islo vino,...ide o to, ze do toho masa treba dostat tie vsetky chute a preto som uvazovala, ze to nebudem zatahovat...no nestastna som, lebo take jemne masko to bolo. ked kralika peciem, tak mi staci hodina a je to krehke a stavnate. ale cez to vsetko, ze to maso nebolo celkom tip top...tak mozem povedat, ze sme si bajecne pochutili....to maso chutilo uzasne..

spagetka spagetka

11. 9. 2009 22:53

Já každé maso dělám, jak píše maris - maso zprudka opéci a pak s ním pracovat podle receptu, ono je lepší, když se zatáhne, zůstane šťavnaté a není suché,to je alespoň moje zkušenost,;-), ale jinak - pěkně provokuješ :-D;-)

vybusna vybusna

11. 9. 2009 22:49

spagi...vies ake maso som mala... popri chrbtici (pater) su po oboch stranach take dva pasy dobreho maska...akoze svieckova...tak som mala 4 take pasy. a ty bi si to vino dala najprv prevriet, alebo by si ho tiez dala rovno tak v kockach do hrnca k masu?

maris maris

11. 9. 2009 22:47

Taky nevím, čím to je, ale já osobně bych nejdřív rozehřála olej, maso zprudka opekla aby se zatáhlo a teprve potom bych podlila vínem, přidala bylinky a dusila. Jinak - recept je super +:yes::yes::-)

spagetka spagetka

11. 9. 2009 22:46

mně se zas zdá - pokud jsem vybusnu dobře pochopila, že nemá správně nařezané máso - že ho nemá přes vlákno ale po vláknu, netvrdím, že je to ono - jen jak jsem si přečetla popis, co to dělá ...pak to maso se spíš žvýká, než rozplývá na jazyku a ani neudělá správnou šťávičku, to dělá jakékoli maso špatně nakrájené - ale posuzuju, jen jak jsem to pochopila, takže se třeba i mýlím - tak se nezlob vybusna, jestli to není tento problém;-)

Paprika Paprika

11. 9. 2009 22:42

Výbušná - já ti asi moc neporadím, protože jsem králíků v životě moc nedělala a vařeného nikdy. Já ho peču. Ale napadlo mně - co ho nejprve orestovat a až pak dát dusit. To by mělo zůstat maso šťavnatější. Co myslíte kuchařky ?

vybusna vybusna

11. 9. 2009 22:32

paprika...to maso, ked sa uvari vo vsetkych tych komponentoch, tak ho mozes jest normalne holymi ustami, ani vyprazat ho nemusis, pretoze je ochutene uplne fantasticky, presiakne to nim uplne celym.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kralik na zazvoru králík na medu králík recepty králík na brusinkách králík na rozmarínu myslivecké bolo kuřecí maso na myslivecký způsob králik s brusinkama babicovy recepty králík vařený králík recepty babicovy recepty kniha králik s brusinkami vařený králík recepty z krá králík vařený maso na myslivecký způsob kralik recept recepty krá nejlepsi recept na kralika recepty z králíka

Suroviny: králík, víno bílé, sůl, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, koření nové koření, zázvor, semínka hořčičná, olej olivový, mouka hladká, tymián čerstvý, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Králík na myslivecký způsob

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AP39