Guláš ze zajíce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 268 kJ / 1 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
Tuky | 71,14 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 64,59 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2015 18:28
Tak já musím recept pochválit, protože jsem dnes uvařila, jelikož jsem dostala čerstvě sraženého zajíce a bylo to luxusní žrádlo. Ukládám si tento receptík na příště. Dík autorce.
8. 2. 2014 21:49
nadherne vypada,i knedliky super.jen místo oleje by ch dal sadlo.ale jinak opravdu nemá chybu.
15. 8. 2009 00:05
paprika...., vies ze to bola skutocne ona????? mala som z nej tak na jednu porciu.....mam preplnenu mraznicku normalnymi kralikmi od otca z kotca (ty kokso..ako som to krasne zrymovala) tak som nicila malickosti...ako par kociek *kapibary* a jednu sisticku bramb.knedl.
14. 8. 2009 23:47
Výbušná Já bych se do takto složitého receptu asi nepustila. Já jsem na ty rychlovky. Fotky jsou OK a vyžraný talíř nemá chybu.
Zvěřinu mám ráda, ale neumím ji udělat. Jen jednou jsem dělala z nutnosti guláš z divočáka - Tonda ho trefil autem.
PS: - To byla opět mara stepní ?
Zvěřinu mám ráda, ale neumím ji udělat. Jen jednou jsem dělala z nutnosti guláš z divočáka - Tonda ho trefil autem.
PS: - To byla opět mara stepní ?
14. 8. 2009 23:35
Teď čtu, že se to Bazalce nelíbí. Její názor jí neberu, ale mně fotka náhodou připadá vtipná a v pořádku Je to svým způsobem i forma poděkování autorce receptu.
14. 8. 2009 23:31
Jejda, mně se také líbí ten "vyžraný talíř" Tak má vypadat talíř z chutného jídla!! A také věřím, že moc chutnalo, recept i fotky jsou parádní!..Bodík
14. 8. 2009 23:15
Ježíši, Výbušná, ten "vyžranej" talíř je fajn, je vidět, že manželovi chutnalo.
Bazalko, nepoučuj už zase. Až budeš mít tolik pěkných receptů jako výbušná a tolik fotek, tak si "rejpej"
Bazalko, nepoučuj už zase. Až budeš mít tolik pěkných receptů jako výbušná a tolik fotek, tak si "rejpej"
14. 8. 2009 19:12
bazalka...nic sa nestalo...je mi celkom jedno co si myslis a pises
14. 8. 2009 19:11
Teď asi zase šlápnu do vosího hnízda, ale děvčata, pokud vkládáte fotky, snažte se, aby alespoň trochu reprezentovaly ten daný recept.
Výbušná, nezlob se, ale to třetí foto "vyžraný talíř" by bylo lepší si nechat v rodinném archívu. Promiň.
Výbušná, nezlob se, ale to třetí foto "vyžraný talíř" by bylo lepší si nechat v rodinném archívu. Promiň.
14. 8. 2009 19:02
vybusna, fotky jsou lepší, jak u Kolozvarského zelí, tak si s tím nedělej hlavu. Já jsem teď vyfotila ty cikánské nočky a blbec na tmavém talíři a udělalo mi to to samé, co tobě. Jídlo je vidět a pozadí černé, ale koukám, že ty máš talíř bílý. No, snad kvůli toho nezačnu navštěvovat kurs focení, ne? Jo a ten zkjíc, jak jsem ho tehda dělala, no, řekla bych, že tak naložený a upravený byl hodně podobný hovězímu šťavnatému masu, fat. Byla jsem překvapená.
14. 8. 2009 18:57
jana r...a ja premyslam, ze pojdeme na nakup a zozeniem toho bazanta...v zivote som to nejedla
14. 8. 2009 18:56
mam velmi zle fotky, ale ked som to zistila, tak manzel to uz zjedol. tento recept som dlho nechavala bokom, pretoze tam ide ta kysla smotana a muz to nema v oblube, tak som ju dala decentne na kraj porcie a ako dokaz vam ukazujem vyjedeny tanier + kysla smotana ..mala som divokeho zajaca a nemarinovala som ho...chyba..tento bol dost citit zajacinou.. a dala som prilis vela mrkvy a prilis vela cervenej cibule, takze aj ta omacka bola dost sladkasta. vobec neviem, ci sa k tomu ten bramborovy knedlik hodil, ale vypadol mi z mraznicky a nedal sa mi dat naspat...no ja mam kopu vyhrad voci tomuto jedlu, ale ako vidite, manzel si nestazoval.
14. 8. 2009 18:44
Já jsem jen viděla tu fotku a bylo mi jasné, že je to od vybusne, ty děláš samé speciality Králíka sice seženeme, je to jak dostihový kůň, viděla jsem v Hypernově i klokana, žraloka, bažantí prsa, stály kolem 400kč, no, nekup to!, ale zajíce jsem neviděla. Kdysi jsem ho dělala, měla naloženého, už nevím, fakt v čem, někdo mi poradil. Pak jsem dusila strouhanou mrkev na másle, ta se zalila vodou a tím se to celou dobu dušení podlévalo a pak se dal zapéct. byl vynikající! Takže, to bych si dala. Například bažanta ne, připadá mi kyselý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 16 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Zajíc je oblíbenou výhrou v tombole na mysliveckém plese. Umíte si s ním poradit?
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: zajeci gulas divoký zajíc recepty guláš recept recepty ze zvěřiny guláš z divočáka zaječí guláš recept zaječí guláš na divoko zaječí maso recept zajeci gulas divoky zajíc recept naložený zajíc zajíc na smetaně recept bažantí guláš bazanti prsa recepty-zajíc zajíc-recepty recepty ze žraloka zajíc-recept bažantí prsa recept recept na zaječí guláš
Suroviny: maso zaječí, mrkev, petrželka kořenová, celer, cibule, zavařenina rybízová, šťáva citronová, olej, mouka hladká, smetana kysaná, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, sůl
Guláš ze zajíce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpX
13 názorů