Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový guláš

Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný bude s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.

Hodnocení receptu je 4,9 (38×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min doba vaření v tlakovém hrnci

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, doba vaření v tlakovém hrnci)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 445 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny156,91 g
Tuky48,16 g
Vláknina25,21 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,45 g
Sacharidy53,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem (nebo přidáme masox) a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut. Krok 2: Po uvaření vyjmeme koření. Přidáme kečup a zahustíme jíškou. Krok 3: Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.

TIP: Jak uvařit výborný guláš

Zveřejněno 5. 5. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-recepty, e-mail od Vaška Froňka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (50)

kamilio: přesně tak, dělám to s kovovým vajíčkem již dlouho :-)

Slavomír Vácha 5. 1. 2018 14:07
Jak může jakýkoliv recept na guláš začínat....na oleji osmažíme cibulku....dále jsem to již nečetl,ale na oleji??? snad na sádle !!!!:-//

Jana Dorazinová-Remková: ... nebo nesmím sádlo z dietních důvodů, tak nebudu vařit nic, kam sádlo patří.

Zobrazit 2 starší odpovědi

Abyste nemuseli honit jalovec, nové koření, pepř, kmín v hotovém jídle, dejte si ho do čajového vajíčka a po dokončení vaření obsah vajíčka prostě vyhodíte. :-p

Dnes jsem uvařila k obědu, výborný gulášek !:-Q Manžel posílá jedničku s hvězdičkou. Podávala jsem k němu bramborový knedlík a byla to dobrota.:yes:

MarcelaPa: Moc děkuji!! :-)

Vážená paní,
právě ho vařím a jsem zvědav na výsledek.
Malinko jsem pozměnil recept,cca 1kg Plece a totéž krkovice z divočáka a na závěr tak 700g játýrek (také z divočáka) a poznáme jaký bude výsledek,asi mňam mňam :yes::yes:

kacik-ol: Není nic hezčího, než pochvala od začátečníka!! Děkuji moc!!:-):yes:

Přidávám další bodík. Jako začátečník v guláších jsem vyzkoušela tenhle jednoduchý recept a zajistil úspěch u mých strávníků. :yes:

BILKOVAI: díky, Ivet;-)

Jani, vyzkoušela jsem Tvůj gulášek a musím říct, že byl moc dobrý a v papiňáku hotový raz dva.:yes: Ten zázvor tomu dal takovou mírně štiplavou, pikantní chuť.:-p Děkuji za recept a přidala jsem foto. Byl to malinkatý zbyteček guláše. Vše se sežr....snědlo;-):yes:

wena86: díky;-)

Výborný :)) jinak než z tlakáče nebo trouby nedělám a fakt super:yes::-p

Prima Mama: děkuji;-)

:-) Guláš je moc dobrý. Všem nám chutnal. Posílám bodík :yes: a řadím mezi oblíbené

Prima Mama: ať se zadaří!!!:-)

:-) Jdu na to:yes:

Tématické fráze:
vepřový guláš, vepřový guláš babica, dobrý vepřový guláš, nejlepší vepřový guláš, guláš z divokého prasete, vepřový guláš top recept, vepřový guláš recept, recept na dobrý veprovy guláš, guláš vepřový, vepřovy gulaš v tlakovem hrnci, vepřoví guláš, recepty divoké prase, guláš z vepřové konzervy, recept na vepřový guláš, divoke prase recepty, recept veprovy gulas, guláš recept vepřový, dobrý guláš, guláš babica, recepty z divokého prasete

Suroviny:
plec vepřová, sádlo, cibule, kmín mletý, pepř mletý, zázvor, paprika sušená sladká, koření nové koření, jalovec, bobkový list, česnek, kečup sladký, vývar masový, sůl, jíška

Přidat fotografie receptu