Divoký vepřový guláš

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 49 názorů

Suroviny

750 g vepřové plece
lžíce sádla
4 velké cibule
lžička mletého kmínu
2 lžičky mletého pepře
lžička zázvoru
2 lžičky mleté papriky
6 kuliček nového koření
6 kuliček jalovce
1 bobkový list
3 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
masox
sůl
jíška
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut.

  2. Po uvaření vyjmeme koření, jak se nám povede, přidáme kečup a zahustíme jíškou. Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.

Poznámka

Zdroj-recepty meilem od Vaška Froňka

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 828 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Divoký vepřový guláš

  • Dajda Dajda

    Jana Dorazinová-Remková: ... nebo nesmím sádlo z dietních důvodů, tak nebudu vařit nic, kam sádlo patří.

    Odpovědět

  • Slavomír Vácha: Dělávám na obojím. Raději na sádle, ale pokud ho nemám, neřeknu si: "sakra, nemám sádlo, nebudu vařit guláš" :-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Slavomír Vácha: A na to je nějaký zákon? Někdo zkrátka dělá guláš na sádle a jiný na oleji a jak je vidět z mnoha příspěvků, všichni jsou spokojení. :-Q

    Odpovědět

  • Slavomír Vácha Slavomír Vácha(neregistrovaná)

    Jak může jakýkoliv recept na guláš začínat....na oleji osmažíme cibulku....dále jsem to již nečetl,ale na oleji??? snad na sádle !!!!:-//

    Odpovědět

  • kamilio kamilio(neregistrovaný)

    Abyste nemuseli honit jalovec, nové koření, pepř, kmín v hotovém jídle, dejte si ho do čajového vajíčka a po dokončení vaření obsah vajíčka prostě vyhodíte. :-p

    Odpovědět

  • MarcelaPa: Moc děkuji!! :-)

    Odpovědět

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Dnes jsem uvařila k obědu, výborný gulášek !:-Q Manžel posílá jedničku s hvězdičkou. Podávala jsem k němu bramborový knedlík a byla to dobrota.:yes:

    Odpovědět

  • Olda Olda(neregistrovaná)

    Vážená paní,
    právě ho vařím a jsem zvědav na výsledek.
    Malinko jsem pozměnil recept,cca 1kg Plece a totéž krkovice z divočáka a na závěr tak 700g játýrek (také z divočáka) a poznáme jaký bude výsledek,asi mňam mňam :yes::yes:

    Odpovědět

  • kacik-ol: Není nic hezčího, než pochvala od začátečníka!! Děkuji moc!!:-):yes:

    Odpovědět

  • kacik-ol kacik-ol

    Přidávám další bodík. Jako začátečník v guláších jsem vyzkoušela tenhle jednoduchý recept a zajistil úspěch u mých strávníků. :yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI: díky, Ivet;-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Jani, vyzkoušela jsem Tvůj gulášek a musím říct, že byl moc dobrý a v papiňáku hotový raz dva.:yes: Ten zázvor tomu dal takovou mírně štiplavou, pikantní chuť.:-p Děkuji za recept a přidala jsem foto. Byl to malinkatý zbyteček guláše. Vše se sežr....snědlo;-):yes:

    Odpovědět

  • wena86: díky;-)

    Odpovědět

  • wena86 wena86

    Výborný :)) jinak než z tlakáče nebo trouby nedělám a fakt super:yes::-p

    Odpovědět

  • Prima Mama: děkuji;-)

    Odpovědět

1 2 3 4

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš babica nejlepší vepřový guláš guláš z divokého prasete vepřový guláš top recept vepřový guláš recept guláš vepřový dobrý vepřový guláš recepty divoké prase vepřovy gulaš v tlakovem hrnci recept na dobrý veprovy guláš vepřoví guláš guláš z vepřové konzervy divoke prase recepty recept veprovy gulas recept na vepřový guláš guláš recept vepřový dobrý guláš guláš babica recepty z divokého prasete

Zapomněl/a jsem heslo