Divoký vepřový guláš

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 44 názorů

528
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Suroviny

750 g vepřové plece
lžíce sádla
4 velké cibule
lžička mletého kmínu
2 lžičky mletého pepře
lžička zázvoru
2 lžičky mleté papriky
6 kuliček nového koření
6 kuliček jalovce
1 bobkový list
3 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
masox
sůl
jíška
Recept si zatím oblíbilo 28 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut.

  2. Po uvaření vyjmeme koření, jak se nám povede, přidáme kečup a zahustíme jíškou. Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.

Poznámka

Zdroj-recepty meilem od Vaška Froňka

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 204 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Divoký vepřový guláš

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo