Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 5. 2009 11:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 728 kJ / 1 130 kcal
Bílkoviny155,89 g
Tuky32,44 g
Vláknina23,26 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 697 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy47,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recepty meilem od Vaška Froňka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kacenka999 Kacenka999

4. 3. 2021 11:25

kamilio: přesně tak, dělám to s kovovým vajíčkem již dlouho :-)

Dajda Dajda

5. 1. 2018 17:31

Jana Dorazinová-Remková: ... nebo nesmím sádlo z dietních důvodů, tak nebudu vařit nic, kam sádlo patří.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2018 15:59

Slavomír Vácha: Dělávám na obojím. Raději na sádle, ale pokud ho nemám, neřeknu si: "sakra, nemám sádlo, nebudu vařit guláš" :-D

Dajda Dajda

5. 1. 2018 15:36

Slavomír Vácha: A na to je nějaký zákon? Někdo zkrátka dělá guláš na sádle a jiný na oleji a jak je vidět z mnoha příspěvků, všichni jsou spokojení. :-Q

Slavomír Vácha

5. 1. 2018 14:07

Jak může jakýkoliv recept na guláš začínat....na oleji osmažíme cibulku....dále jsem to již nečetl,ale na oleji??? snad na sádle !!!!:-//

kamilio

29. 6. 2017 15:33

Abyste nemuseli honit jalovec, nové koření, pepř, kmín v hotovém jídle, dejte si ho do čajového vajíčka a po dokončení vaření obsah vajíčka prostě vyhodíte. :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2016 20:00

MarcelaPa: Moc děkuji!! :-)

MarcelaPa

6. 7. 2016 19:07

Dnes jsem uvařila k obědu, výborný gulášek !:-Q Manžel posílá jedničku s hvězdičkou. Podávala jsem k němu bramborový knedlík a byla to dobrota.:yes:

Olda

15. 9. 2013 12:49

Vážená paní,
právě ho vařím a jsem zvědav na výsledek.
Malinko jsem pozměnil recept,cca 1kg Plece a totéž krkovice z divočáka a na závěr tak 700g játýrek (také z divočáka) a poznáme jaký bude výsledek,asi mňam mňam :yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2013 15:43

kacik-ol: Není nic hezčího, než pochvala od začátečníka!! Děkuji moc!!:-):yes:

kacik-ol

10. 3. 2013 13:08

Přidávám další bodík. Jako začátečník v guláších jsem vyzkoušela tenhle jednoduchý recept a zajistil úspěch u mých strávníků. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2013 12:36

BILKOVAI: díky, Ivet;-)

BILKOVAI BILKOVAI

18. 1. 2013 23:42

Jani, vyzkoušela jsem Tvůj gulášek a musím říct, že byl moc dobrý a v papiňáku hotový raz dva.:yes: Ten zázvor tomu dal takovou mírně štiplavou, pikantní chuť.:-p Děkuji za recept a přidala jsem foto. Byl to malinkatý zbyteček guláše. Vše se sežr....snědlo;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2012 12:19

wena86: díky;-)

wena86 wena86

22. 9. 2012 10:18

Výborný :)) jinak než z tlakáče nebo trouby nedělám a fakt super:yes::-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš babica dobrý vepřový guláš nejlepší vepřový guláš guláš z divokého prasete vepřový guláš top recept vepřový guláš recept recept na dobrý veprovy guláš guláš vepřový vepřovy gulaš v tlakovem hrnci vepřoví guláš recepty divoké prase guláš z vepřové konzervy recept na vepřový guláš divoke prase recepty recept veprovy gulas guláš recept vepřový dobrý guláš guláš babica recepty z divokého prasete

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, kmín mletý, pepř mletý, zázvor, paprika sušená sladká, koření nové koření, jalovec, bobkový list, česnek, kečup sladký, masox, sůl, jíška

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2