Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,55 g |
Tuky | 51,46 g |
Vláknina | 5,52 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vzniklo to čistě náhodou, když tatka donesl domů kýtu z jelena. Všude sem nacházela jen brusinkové, šípkové omáčky a tak vznikla tahle povidlová. Doufám, že vám bude chutnat :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2018 13:17
Vynikající, já jsem si to trochu upravil. Maso jsem naložil s rozdrceným divokým kořením, cognac (Remy Martin XO našel jsem ho ve starých zásobách), oliváč. Po zatažení masa, jsem sesklovatěl cibuli, podlil červeným vínem, podlil hov. vývarem a nakonec, jak píše Karol, povidla a citron. Slast, i manželka se olizovala
10. 12. 2010 23:18
tak dnes to vyzkousim, ja zverinu nejim, ale manzel si porucil a tak se musim objetovat alespon jako kucharka.
1. 7. 2010 15:26
Jůůůůůůva to vypadá mnamkově,já jelena ještě nikdy nejedla! Budu muset ulovit nějakého myslivce,ukládám a až bude myslivec tak vyzkouším!Bodík pro tebe,krásná fotečka!
1. 7. 2010 14:17
Jelen se někde chytí, a tohle je fakt super jídlo
1. 7. 2010 13:24
No proste Karol,já bych si dala hned,ale kde vzít v Praze jelena?,musí to být opravdu výborné,ale chce to na to opravdu zvěřinu.Tak snad někdy se naskytne možnost toto vyzkoušet.+1
1. 7. 2010 13:10
delate mi tu chute:)
1. 7. 2010 13:05
Znám to a je to boží.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 1 hodinou
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Napalsko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí krém s medvědím česnekem
AKlacanova uvařila před 2 hodinami
Kefírový koláč
jubull uvařil před 3 hodinami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kančí plátky švestkova omáčka kančí se švestkovou omáčkou jelení kýta na šípkové omáčce kanci na švestkové omacce jelení kýta kančí kýta na švestkové omáčce jelení kýta recepty jelení na šípkové omáčce divočina na švestkové omáčce divočina se švestkovou omáčkou výborný recept na jeleni kytu svestkova omacka od karoliny jelení kýta recept švestková omáčka k divočině jelen se šípkovou omáčkou dančí se švestkovou omáčkou kančí se svestkovou srnči na švestkové omačce jelen na šípkové omáčce srnci se svestkovou omackou
Suroviny: kýta jelení, povidla švestková, citron, olej, koření na divočinu, sůl, vývar
Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z757
7 názorů