Ondráš z kančí kýty

Suroviny

brambory
vejce
hladká mouka
teplé mléko
česnek
majoránka
sůl
troška prášku do pečiva
kančí kýta
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva.

  2. Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.

Komentáře k receptu Ondráš z kančí kýty

  • Gabriela Voslářová Gabriela Voslářová(neregistrovaný)

    Ahoj všem,dělat nadívaný bramborák kančím masem se mi zdá dost luxusní..
    Z kančího buď medailonky,guláš atd..bramborák nadívám uzeným nebo kuřecím..
    Přeji všem dobrou chuť:-p

    Odpovědět

  • Rozarka Rozarka

    Právě jsem si nachystala maso,ještě brambory na bramboráky...Těším se,to bude mňamka!Dávam bodik;-):-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jani, kančí maso asi neseženu, nebo seženu, ale nemám to v úmyslu. Nicméně, tvůj recept na ondráš jsem přehlídla a rozhoně si taky zaslouží plus. Ta ředkvička a zdobení všeobecně je nádhera;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Tak tohle je vynikající akorát že já to dělám z kuřecího nebo krůtího masa dávám bodík mnam:-p:-p:-p:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kančí maso recepty kančí na grilu kanec se zelím kanec na grilu recepty z kančího masa minutky z kančího masa kančí se zelím kančí minutka kančí recepty kančí minutky kančí maso na grilu kančí na gril naložení kančího masa biftek z kance babiččiny recepty kančí maso kančì steak minutka z kance srnčí na grilu recept kančí kančí guláš po staročesku