Ondráš z kančí kýty

korcka Kuchařka: korcka

Jiné maso 4 názory

Suroviny

brambory
vejce
hladká mouka
teplé mléko
česnek
majoránka
sůl
troška prášku do pečiva
kančí kýta
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva.

  2. Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Ondráš z kančí kýty

  • Gabriela Voslářová Gabriela Voslářová(neregistrovaný)

    Ahoj všem,dělat nadívaný bramborák kančím masem se mi zdá dost luxusní..
    Z kančího buď medailonky,guláš atd..bramborák nadívám uzeným nebo kuřecím..
    Přeji všem dobrou chuť:-p

    Odpovědět

  • Rozarka Rozarka

    Právě jsem si nachystala maso,ještě brambory na bramboráky...Těším se,to bude mňamka!Dávam bodik;-):-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jani, kančí maso asi neseženu, nebo seženu, ale nemám to v úmyslu. Nicméně, tvůj recept na ondráš jsem přehlídla a rozhoně si taky zaslouží plus. Ta ředkvička a zdobení všeobecně je nádhera;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Tak tohle je vynikající akorát že já to dělám z kuřecího nebo krůtího masa dávám bodík mnam:-p:-p:-p:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kančí maso recepty kančí na grilu kanec se zelím kanec na grilu recepty z kančího masa minutky z kančího masa kančí se zelím kančí minutka kančí minutky kančí recepty kančí maso na grilu kančí na gril naložení kančího masa babiččiny recepty kančí maso biftek z kance kančì steak minutka z kance srnčí na grilu recept kančí kančí guláš po staročesku

Zapomněl/a jsem heslo