Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Uvedený rozpis zeleniny samozřejmě není podmínkou, každý se řídí svou chutí. Dle přidaných komentářů k receptu doporučuji přidat např. květák.
Nálev: (použitý z http://www.toprecepty.cz/recept/11571-krhanicke-kr...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 10:26
23. 9. 2015 06:30
16. 9. 2015 17:08
21. 9. 2014 13:41
24. 9. 2010 19:24
24. 9. 2010 16:50
3. 8. 2010 21:53
24. 7. 2010 15:55
24. 7. 2010 15:20
24. 7. 2010 14:53
24. 7. 2010 12:23
24. 7. 2010 12:21
24. 7. 2010 11:46
24. 7. 2010 06:36
24. 7. 2010 04:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 15 minutami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 18 minutami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 12 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 12 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: moravanka recept recept na moravanku moravanka domácí kunovjanka recept moravanka domácí moravanka recept domácí moravanka nálev na moravanku moravanka zelenina moravanka recepty zelenina moravanka recepty moravanka zavařování moravanka recept na domácí moravanku recepty domácí moravanka moravanka nálev jak zpracovat kozí rohy zavařenina moravanka recepty z hané jak udělat moravanku
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, mrkev, kedlubna, celer, paprika čerstvá červená, hrášek, kukuřice, feferonka, kopr, voda, ocet, sůl, sladidlo umělé, koření nové koření, pepř, koriandr, tymián, semínka hořčičná, koření hřebíček, bobkový list
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
17 názorů