Maso s Moravankou

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 4 názory

55

Suroviny

4 plátky vepřového masa
1 Moravanka
1 cibule
sůl
pepř
mletá paprika
2 stroužky česneku
olej
1 lžíce hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev nalijeme olej, po rozehřátí krátce orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku.

  2. Poté vložíme maso pokrájené na kostky, posypeme mletou paprikou, solí, pepřem a osmahneme.

  3. Pak do masa přidáme pokrájenou zeleninu z Moravanky včetně nálevu, dle potřeby přidáme ještě trochu vody a povaříme.

  4. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme lžící mouky.
    Podáváme s chlebem nebo s opečenými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso s Moravankou

  • Erika Erika(neregistrovaná)

    zkusila jsem a bylo moc dobre,jen dost kysele, vylepšila jsem to a více podlila vodou, k tomu trochu kečupu a cukru,pro sladši chut,jinak pikantni a moc dobre,jednoduche:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Vypadá to úžasně - určitě vyzkouším - jednoduché a pikantní. Díky:yes::yes:

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Super pikant receptík. Trochu jsem upravila: maso obalila ve vejci+mouce (vidličkou,lepí se) a opražila na oleji, potom šup na osmaženou cibulku a zalít celou Moravankou + koření na kuře. Dusila jsem a potom maso přendala nahoru a bez pokličky udělala kůrčičku+zjemnila chuť troškou smetany. Česnek jsem nedávala - nějak mi tam nepasoval - nemusí být všude:-). Peldo díky, je to fakt pikantní a přidávám fotku. Určitě zopáknu, už proto, že mám zavařenou Moravanku na celou zimu:-D:yes:2

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    takto s moravankou robim majerov gulas......skusim to aj takto vydusene...je to velka fajnotka.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo