Broskvové kostky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,14 g |
Tuky | 47,58 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 202,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2017 17:00
Včera vyzkoušeno, akorát bez vrchní vrstvy a místo kompotovanych broskvi jsem použila přezrálé nektarinky a do krému jsem dala broskvovou práškovou želatinu.
A je to vynikající!
A je to vynikající!
4. 5. 2016 11:18
Dobrý den, tak recept jsem zkusila,byla to moje první práce ze želatinou kupodivu se povedla na výbornou.Ale co se týče chutě byla to hrůza a to mám takovýhle buchty moc ráda,směs tvarohu,kys.smetany a šlehačky absolutně bez chuti...buď to chce hodně cukru nebo něčím ještě dochutit(vanilka atd.)Nakonec si pochutnali slepičky
9. 1. 2014 18:52
Snad nebude vadit přidání fotky... Recept je výborný a děkuji za něj Bohužel jsem stihla vyfotit jen v tomto množství a navíc jsem zapomněla naaranžované kousky na talířku...
27. 2. 2012 10:36
Super záležitost Sice jsem trnula, jestli vše ztuhne, ale podařilo se a teď se nám tu dělají boule za ušima +1
12. 2. 2012 19:12
scottpa: děkuji, já na takového řezy používám plech 25x30cm, někde v komentářích je o tom tuším i zmínka...jsem ráda, že chutnalo, sladkost krému si samozřejmě každý dochutí dle svého...
11. 2. 2012 10:41
Tak dnes ráno jsem zakrojila, korpus je nízký, škoda(použila jsem klasický plech, musím si pořídit o něco menší).Příště musím přidat více cukru do krému, jinak výborný dezer
10. 2. 2012 19:01
Dnes jsem nakoupila suroviny a ještě večer se pustím do tak luxusní záležitost Doufám, že se mi povede, na obrázkách to vypadá nádherně, opravdu je to skvostPosílám bodík
22. 1. 2012 21:16
Dělala jsem je o víkendu, vynikajicí. Jen mi nechtěl ztuhnout ten vršek, tak jsem přidala ještě do rosolu s broskví broskový tang
16. 1. 2012 20:02
isindy:druhý pokus dopadl hůř než první a opět nevím kde byla ta chyba..želetina se mi jakoby srazila do cucíků v té náplni..kde je ta moje chyba, ale jinak jsem byla opět pochválena, jen bych si to představovala já osobně líp..
6. 11. 2011 15:13
pisovka: děkuji moc za komentář i bod oceňuji, že i přes počáteční ne úplně hladký průběh do toho jdete znovu a nevzdala jste to
3. 11. 2011 20:49
Hezký večer, před týdnem jsem recept vyzkoušela poprvé, a musím říct, že jsem se s tím celkem prala. Hlavně s tou želatinou, ale to není chyba receptu, ale té želatiny a moje..nevěděla jsem kdy mám přidat želatinu do krému (nejspíš jsem to uspěchala, a tak se mi to lehce srazilo). Nakonec to vše, ale do druhého dne opravdu ztuhlo i mě a byla jsem chválená. Takže teď jdu na druhý pokus a budu opatrnější, moc děkuji autorce, protože je to výborný dortík. Opravdu stojí za to, pěkný večer. Uděluji bodík..
28. 4. 2011 19:40
Romiii: určitě navyš množství želatiny, poměr surovin by měl zůstat zachován
28. 4. 2011 19:31
Chtěla bych už poněkolikáté udělat tento úžasný recept mám ale otázku, pokud bych chtěla dělat krém z 1 a půl dávky jak to mám udělat s tou želatinou? bude na toto množství také stačit 1 želatina nebo mám raději dát více? děkuji za odpověď
11. 4. 2011 09:31
+mňam
10. 4. 2011 20:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 49 minutami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 49 minutami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 2 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 2 hodinami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 3 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 3 hodinami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak udělat pesto z bršlice kozí nohy. Úporný plevel se uplatní i v kuchyni
Další recepty
Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty
Broskvové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/698L
65 názorů