Pikantní vepřové medajlonky
Minutková příprava vepřové panenky nebo kotlety k rychlému obědu či večeři. Jemně pikantní jídlo, ve kterém bude tak akorát masa, zeleniny i koření. Nakonec můžeme přidat na ozdobu čerstvé bylinky a chuť ještě vylepšit.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,21 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: včerejší Babicovy dobroty, snad jsem si to dobře zapamatovala. Můžeme použít i jiné maso, vhodné na prudké opékání. Pokud nemáme špenát, můžeme použít medvědí česnek nebo jiné, oblíbené bylinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 9. 2010 15:53
6. 9. 2010 15:47
6. 9. 2010 15:45
6. 9. 2010 15:43
6. 9. 2010 14:34
6. 9. 2010 14:28
6. 9. 2010 14:20
6. 9. 2010 13:47
6. 9. 2010 13:42
6. 9. 2010 13:17
6. 9. 2010 13:10
6. 9. 2010 12:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 24 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 51 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Křehounká vepřová panenka je delikátním masem. Poradíme, jak ji co nejlépe připravit
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Další recepty
Tématické fráze: vepřové medajlonky pikantní vepřová panenka pikantní vepřové medailonky medajlonky vepřové medailonky vepřové medailonky recept vepřová panenka pikantní pikantní panenka recept na vepřové medailonky vepřové medailonky recepty recepty maso medajlonky medajlonky z vepřové panenky pikantní vepřové pikantni vepřová panenka recepty vepřová panenka recepty pikantní recepty veprove medajlonky vepřové medailonky a baby špenát recepty vepřové medailonky jak uvarit veprove medajlonky vepřová panenka medajlonky
Suroviny: panenka vepřová, rajče cherry, paprika čerstvá červená, česnek, cibule, chilli paprika čerstvá, víno červené suché, olej, sůl, pepř mletý, brambory, špenát čerstvý
Pikantní vepřové medajlonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5Lo
27 názorů