Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 10 názorů

59

Suroviny

Vepřové maso(medajlonky,jinak jakékoliv vepřové maso, popř.kotlety, krček)
Marináda:
1 dcl převařené vody(necháme vychladnout)
1 dcl oleje
7 stroužků česneku
3 lžičky sladké papriky
2 lžičky soli
1 lžička pepře
1 lžička cukru
1 lžička kmínu
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso si pořádně naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády.

  2. Poté můžeme grilovat, nebo dělat doma na pánvi, jako minutku.

Poznámka

Zdroj na marinádu magazín "Blesk"

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Dobře, žes je použil je to krása a na talíři to vypadá strašně hezky, ikdyž je nemám tak hezké, jako ty. Ty vůbec asi musíš mít nějaké dobré kráječe, to vidím, podle naaranžované zeleniny.;-)

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, berušky nejsou můj nápad:-(, pouze jsem je v některých receptech použil;-):-8.

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jani. vyzkouším:yes: +

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, česnek v marinádě nesmí chybět!:-) Ale zasmála jsem se, když ve stejné příloze je mimojiné i česneková marináda a v ní jeden stroužek česneku:-O No, tak to bych si tady ani netroufla uveřejnit. Možná to byla chyba tisku. Já i tak dávám všude česneku víc.:-8

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Jano:-)to maso voní až sem a jelikož mám dělání snídaně teprve před sebou tak bych hnedle sáhla po tvém kousku:-p.Dávám do oblíbených a marinádu brzy vyzkouším;-)A plně souhlasím s dzungilou-hlavně když je tam tolik česneku:-p:-p

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Jani, až se olizuji :-) Ukládám a bodík už letí:-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jendo, vím, že je to tvůj nápad, byla jsem z nich unešená, tak jsem si dneska sedla a dlubala jsem nožíkem:-)):-D Díky za tvůj dobrý nápad.;-)

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Vidím, že berušky už létají i v Orlové.:-O:-)):-))
    Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    No tak teď budu chválit zase já...:-) Ta marináda vypadá fantasticky :-p a fotka zrovna tak!
    Napadlo mě (protože bych na tu marinádu nerada zapomněla), jestli nepřemluvíme kluky, aby v oblíbených receptech vytvořili nějaké kategorie - jako např podle surovin, nebo ZKUSIT CO NEJDŘÍV, NA OSLAVU, NEDĚLNÍ OBĚD... apod. :-) Co? Já třeba nemám doma tiskárnu a v práci se to tisknutí receptů vždy nehodí...;-):-*

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Jani, paráda.:yes: Hlavně když je tam tolik česneku! Mňam!:-p Bodíka k tomu.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo