

Vepřové medailonky
Suroviny
- 4 plátky vepřového masa
- sůl
- pepř
- hladká mouka
- olej
Postup přípravy receptu
Maso omyjeme, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
Na pánvi rozehřejeme olej a maso prudce opečeme z obou stran dorůžova. Podáváme s vařenými brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové medailonky
-
-
jak udelam ten sosík?
-
Jani, díky
. U nás k minutkám vedou šťouchané brambory. Děti by sice rády hranolky, ale se mnou mají smůlu
, ty dělám opravdu jen občas. Ony si to vynahradí mimo, myslím...
-
Elizo, jedna fotka hezčí, než druhá. Máš krásně naaranžované brambory, krásná kupička
Líbí se mi, že na každé fotce jsou sice brambory, ale pokaždé jinak
Dávám plusík!
-
Dnešní dobrý rychlý oběd...
Někdo by si mohl říct: "Zase panenka
", ale to je tak, když někdo nakoupí a pak je líný maso rozdělit na menší části, strčí rovnou do mrazáku a pak to musí nechat rozmrznout celé...
Naštěstí dnes přijdou přátelé na večeři, tak nám s tím pomohou
. Už je naloženo - opět na jiný způsob...