Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 188 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Uzené můžeme použít jakékoli např. vakuované.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 12. 2011 21:48
Deihero: děkuji za vyzkoušení jsem ráda, že jste si pochutnali.
25. 12. 2011 19:10
dělali jsme zrovna kačku na medu, tak jsme do zelí přidali kousek medu a musím říct, úžasný! :)
10. 10. 2010 21:39
Ještě jednou děkuji Budu ráda, když vyzkoušíte a ještě radši, když vám bude chutnat.
10. 10. 2010 21:03
Tak tohle by mě nenapadlo,vařit zelí ve vývaru+10 bodUrčitě bude výborně chutnat
10. 10. 2010 18:15
+
10. 10. 2010 18:12
Zelí ve vývaru z uzeného jsem ještě nikdy nevařila...ale ukládám, co není, může být
10. 10. 2010 17:51
Hmm, to musí být super aroma!!
10. 10. 2010 17:34
Zelíčko dušené v uzeném vývaru musí být Velice hezká fotka. Křupky z uzených žeber mám nejraději a na fotce jsou krásně vidět. Míša, děláš jenom chutě. Červené zelí dělám většinou ke kačeně. Příště vyzkouším zelíčko s uzeným. Posílám +7.
10. 10. 2010 16:55
To je dneska smrst dobrot, fotka nadherna, bych ochutnala, kdyby to slo. No nic, 6. bod mas udelen.
10. 10. 2010 16:34
Děkuji všem Pipre já chtěla taky dělat plněné knedlíky, ale manžel to nerad. Musí to mít zvlášť.
10. 10. 2010 16:17
V uzeném vývaru jsem už vařila zelí a to na přání muže. Odkoukal to zřejmě někde Maso jsem pak použila na plněné bramborové knedlíky. Moc mu to chutnalo.+4
10. 10. 2010 14:47
Mńam a hodně lákavé krásné foto.
10. 10. 2010 14:42
tak toto může býti dobrota+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 48 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 59 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 59 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Jak připravit dokonalou pečenou kachnu? je třeba dodržet několik důležitých kroků
Česnečka a její léčivá síla. Jak si pochutnat a k tomu prospět svému zdraví?
Další recepty
Tématické fráze: vařené zelí varene zeli recept zelí vařené červené zelí jak vařit červené zelí červené zelí ke kačeně vařené sterilované zelí recept na červené zelí recept na vařené zelí vareni cerveneho zeli vaření zelí zelí ke kačeně recept vařene zeli jak uvařit červené zelí jak uvařit zelí polévka z červeného zelí červené zelí s uzeným vařit červený zelí červené zelí recept varene kysele zeli
Suroviny: kosti uzené, česnek, cibule, olej, mouka hladká, jalovec, kmín celý, sůl, cukr, zelí červené
Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D82n
13 názorů