Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka na různý způsob

Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a esenciální aminokyseliny. Pohanka se dá připravit na různé způsoby, hlavně ve slané verzi. Ale dá se připravit i jako sladké jídlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 10. 2010 01:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 958 kJ / 3 336 kcal
Bílkoviny82,62 g
Tuky123,57 g
Vláknina99,46 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy425,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto se pohanka vařila a vaří v naší rodině mnoho let.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

14. 10. 2010 11:21

Výborný recept a vítám i víc možností úpravy v jednom receptu:yes:+11

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2010 11:11

Já bych ji taky nevařila, jak píše Dooga, ale jídla z pohanky na všechny způsoby jsou super inspirace. S borůvkami to nemá chybu!!:yes::yes::yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

14. 10. 2010 10:39

Evička, to je super recept:yes:

mysulka mysulka

14. 10. 2010 10:08

:yes: pohanku jsem ještě nezkoušela, ale budu muset:-p vypadá to chutně +1:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 10. 2010 09:37

Děkuji za krásnou inspiraci;-)ukládám a +6bodík posílám:yes::yes:

Lucasinka Lucasinka

14. 10. 2010 08:48

Pohance jsem teprve nedavno prisla na chut. Diky za super receptiky, ktery v nejblizsi dobe vyzkousim :-K +1 :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 10. 2010 07:32

prima receptíky díky:yes:+1:-K

misza misza

14. 10. 2010 07:31

:-*:yes::yes:

Dooga Dooga

14. 10. 2010 07:30

Pohanku mám rád. Jen jí nevařím. Dám do nádoby, zaliju vařící vodou, přiklopím a mechám hoďku být. Pak je akorát "na skus".
Tobě díky za inspiraci. :yes: +3

Madlenka1

14. 10. 2010 06:33

:yes::yes: +1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pohanka na sladko pohanka jako příloha pohanka na slano úprava pohanky pohanka recepty pohanka recepty na sladko jak varit pohanku pohanka jako příloha recepty recepty pohanka na sladko pohanka jak vařit pohanka jako příloha recept jak upravit pohanku pohanka recepty jak vařit zapečená pohanka na sladko jak se vari pohanka pohanka jako příloha k masu pohanka s houbami pohanka se švestkami pohanka jídla z pohanky

Suroviny: pohanka, sádlo, sůl, houby, máslo, česnek, omáčka sojová, sýr strouhaný, houby, máslo, česnek, omáčka sojová, brambory, majoránka, sýr strouhaný, sádlo, cibule, sádlo, bůček uzený, máslo, cukr, borůvky

TopRecepty.cz

Pohanka na různý způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQEz