jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo

Rychlá pizza
nahoru
Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza Rychlá pizza
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pizzy
Počet porcí Počet porcí: 2 velké plechy

Suroviny:

Těsto:
250ml vlažné vody
5 lžic olivového oleje
2 lžičky soli
500g hladké mouky
lžička sušeného droždí

Sýrová náplň:
125ml smetany či šlehačky
50g taveného sýra (použila jsem 1 kostku sýra Javor)
1 stroužek česneku
10dkg krájené Pizza Mozarella
10dkg Eidamu
5dkg Nivy

Chorizo náplň:
10dkg salámu Chorizo
2 lžíce jemně pálivého kečupu Hellmann´s
1 jarní cibulka
5dkg hrubě strouhaného Eidamu

Postup přípravy receptu

Všechny uvedené suroviny na těsto vložíme v pořadí tekuté-suché do pekárny a pustíme na 10min. program Těsto - jen na prohnětení, nenechat dále kynout, program ukončíme. Jakmile je těsto vypracované, pekárnu vypneme a těsto necháme 5 min. uvnitř odpočinout. Lze samozřejmě zpracovat rukou, ale pekárna nám tuto práci ušetří.
Těsto nenecháváme kynout, jen krátce odpočinout.

Poté těsto rozdělíme na 2 části, vyválíme na lehce pomoučněné desce tenký plát, který přeneseme na plech vyložený pečicím papírem, poklademe náplní a pečeme v troubě předehřáté na 250°C, dokud okraje nezezlátnou.

Sýrová náplň:
Smícháme tavený sýr se smetanou a utřeným česnekem. Směsí potřeme plát těsta, posypeme hrubě strouhaným Eidamem, poklademe Mozarellou a kousky Nivy. Lehce pocákáme zbytkem sýrové směsi.

Chorizo náplň:
Plát těsta potřeme tence kečupem, poklademe kolečky salámu, posypeme jarní cibulkou a Eidamem.

Poznámka

Protože mám velký plech jen jeden, pekla jsem postupně a druhá polovina těsta čekala na zpracování ve vypnuté pekárně.

Autor Autor: (Ivana)
Datum vložení Datum vložení:
51 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo"

autor: isindy
vloženo: 04.11.2013 19:24:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: super, Andy smajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 03.11.2013 17:45:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivčo, jakmile dělám pizzu, tak jedině z toho to těsta. Že by z lenosti?smajlik Je skvělé, rychlé, bez čekánísmajlik. Prostě mně vyhovující. Posílám zase foto, ale je to foceno před chvílí, takže za tmysmajlik

autor: isindy
vloženo: 02.07.2013 07:12:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bouma.music,Blansch,1974andrea: děkuji na milé komentáře, jsem ráda, že vám chutná smajliksmajlik
PS: fotky parádní, díky smajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 25.06.2013 19:30:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isindy:Ivčo, tohle tvoje těsto používám na pizzu nejradši, je to hned a je výborné. Dneska jsem stihla i vyfotit pizzu " co dům dal" smajlik Takže fotečky tam mášsmajlik

autor: Blansch
vloženo: 01.05.2013 09:22:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je opravdu dobrá, ale jak už tu někdo psal, nenechat příliš dlouho v troubě, pak jsou ty konce sužší. Jinak vydrží krásně měkoučká i druhý den, když se přikreje.smajlik

vloženo: 21.04.2013 12:43:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak pizza se povedla, dělal jsem sýrovou z poloviční dávky. Jen místo vody jsem dal mlíko a těsto jsem pak nechal malinko víc nakynout, aby bylo vláčnější.

Je to dobrota, posílám bod a nahrávám fotku smajlik

autor: Hor (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.04.2013 12:37:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

LOL! Nechci tu začínat nějakou flamewar, ale po přečtení toho receptu mi to připadá jak dílo z Babicovy kuchyně! Ten taky splácá všechno dohromady. Už jen kombinace pizza, chorizo, eidam, niva a vrchol všeho - taveňák v podobě "nesýru" Javor! Vypadá to, že autor byl pod přísným doledem komise EU smajlik

vloženo: 21.04.2013 10:14:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ewik84: Podle mě je to tím, že se to těsto nenechá vykynout... Dneska jí budu poprvé zkoušet dělat, tak to prubnu a nechám jí nakynout o něco víc, ať maj možnost se tam vytvořit bublinky, který to těsto pak udělaj jemnější smajlik. Pokud to neskončí fiaskem, hodím info smajlik.

Jo, a taky místo vody chci dát mlíko.smajlik

autor: Ewik84
vloženo: 13.03.2013 20:38:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak já nevím. S těstem se pracovalo krásně. Ale přijde mi po upečení taková suchá. A Během chvilky po vyndání okraje hrozně ztvrdly. Udělala jsem něco špatně?

autor: 1974andrea
vloženo: 15.02.2013 18:33:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

olahok:Jéje, není vůbec zač, vím, že ta pizza od Ivči je moc dobrá a rychlá. Jsem ráda, že vám chutnala a chvalte hlavně autorku receptusmajlik

autor: olahok (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.02.2013 18:17:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bezva rcp, super těsto. Právě upečeno. smajliksmajliksmajlik
Pro 1974andrea: Díky za navigation na bezvadnou pizzu a rychlou odpověď. Kvalita doporučí také jenom kvalitu, tak to prostě k Vám patří, a na to je u Vás vždycky spoleh "na stopro". Tak se držte a ještě jednou - velký dík.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 15.10.2012 15:28:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jelikož tam Iva píše i šlehačku, klidně vol tu tučnější, pokud ale nehlídáš tuky.Ona by šla i s menším obsahem tuku, ale jak píše Péťa přede mnou, bylo by to řidší

autor: Petra Ku.
vloženo: 15.10.2012 15:22:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: Omlouvám se, nejsem autor, ale podle receptu jsem pizzu pekla. Já dala tu tučnější 33%, není tak řídká a je chutnější smajlik Určitě tím nic nepokazíte!

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.10.2012 15:10:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, chtěla bych vyzkoušet tu sýrovou náplň...můžete mi poradit jakou smetanu mám použít? Je to lepší s 12% nebo 33% smetanou? Děkuji za odpověď! smajlik

autor: Laďka (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2012 13:57:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: já mám ve svém sešitku napsané rozměry a obsahy všech forem na pečení, které používám (remoska, plech velký/malý, plech do remosky, dortová forma velká/malá, koláčová forma apod.)a podle jejich obsahu upravuji poměr surovin (např. 1/2 z velkého plechu do remosky, 1/3 do koláčové formy apod.) Ale to si budete muset spočítat obsahy (cm2) forem, protože opravdu nhodně záleží na rozměru. Já už to mám v oku.

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2012 10:27:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, tuto pizzu jsem už dělala několikrát i když s jinou náplní a těsto je opravdu výborné! smajliksmajlik Vždy ho dělám na velký plech, proto nevím, když ho chci zkusit udělat v kulaté formě na koláč kolik toho těsta mám dát? Mohl by mi prosím někdo poradit? Děkuji!

autor: Petra Ku.
vloženo: 26.06.2012 16:34:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivi, pizzu jsem pekla už minulej týden, ale hlava děravá jsem zapomněla okomentovat smajlik
Nemám pečku, tak jsem dělala těsto v ruce, pracovalo se s ním dobře, krásně se natahovalo, nelepilo, fakt super smajlik
Stejně tak nám chutnala i ta sýrová "majda" - tu jsem nikdy nedělala, ale odteď bude pravidelnou součástí pizzy. Takže za mě jasnej smajliksmajliksmajlik

autor: chocolate
vloženo: 19.03.2012 23:21:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isindy:Já děkuji tobě, mmch ten sýrový "potěr" používám stále a i všechny mé kamarádky.
Teď se dívám že já, která ji peče skoro každý týden, jsem nebodovalasmajlik, takže přidávám bodík...na co já myslímsmajlik.+39

autor: isindy
vloženo: 19.03.2012 23:08:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate: smajliksmajlik díky moc, takovéhle komentáře potěší vždy nejvíc...když se recept ujme i v jiných rodinách, tak má smysl...nevaříme si přeci jen pro sebe "do šuplíku" smajliksmajlik

autor: chocolate
vloženo: 19.03.2012 19:29:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivčo, z komentů je jasné, že tvoje pizza u nás zdomácněla, dnes konečně přidávám foto jako důraz a opět děkuji tvým skvělým nápadůmsmajlik.
K sýrové variantě tentokrát přidána šunka.

autor: Pajaja
vloženo: 01.03.2012 17:51:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isindy: Ivanko, tak tenhle Tvůj pěknej receptík mi nějak unikl. smajlik Hledám tady nějakou pěknou pizzu a vypadla na mně ta Tvá. Mám ráda tenoučké těsto, žádné buchty. Takže - u mně dobrý! Udělám podle Tebe. smajliksmajliksmajlik+

autor: isindy
vloženo: 17.02.2012 07:00:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jakub: nedávám sem recepty kvůli bodům, pokud ti pizza nechutnala či se nepovedla, bylo by přínosnější sdělit, v čem byl problém, aby ostatní věděli, na co dát pozor...

autor: Merylas
vloženo: 16.02.2012 20:57:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jakub:smajlik Proč? Nepovedla se? Nechutnala? Za to ale recept nemůže.

autor: Jakub (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.02.2012 16:55:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prvný bod dolusmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 02.02.2012 18:01:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mášenka: to je mi líto, snad někde objevíte recept podle své chuti.


dexulka: děkuji smajliksmajlik

autor: dexulka
vloženo: 30.01.2012 19:53:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak vyzkoušeno,upečeno i snědeno smajlik Je to rychlovka a dobrota,moc jsme si pochutnali a určitě zopakujeme smajlik Přidávám bodík i foto smajlik

autor: mášenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.01.2012 20:02:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bohužel, těsto nic moc. Nechutnalo mi. Podle reakcí jsem čekala více. smajlik

autor: isindy
vloženo: 12.10.2011 11:05:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petrap: děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že zachutnala smajliksmajlik

autor: petrap (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2011 09:06:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nedalo mi to a rozhodla jsem se, že tuto pizzu také vyzkouším. Je opravdu dobrá, dělala jsem i sýrovou náplň a ta nám také chutnala. Budeme mít doma častěji. smajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 28.09.2011 13:22:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tohle je opravdu nejlepší těsto na domácí pizzu. Dnes jsme měli na oběd. Akorát náplň byla jiná, ale důležité je to těstosmajliksmajliksmajlik Přidala jsem nějaké obrázky + bod je samozřejmostísmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 27.07.2011 10:43:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sudiczech: také si myslím, že to bude spíš dlouhým pečením smajlik...chce to rozpálit troubu a dělat relativně krátce, těsto je tenké, není třeba nic dlouho propékat...
okraje jsou křupavé, ale rozhodně ne jako beton....smajlik
snad vyzkoušíš příště s lepším výsledkem smajlik, nech těsto chvíli odpočinout...jen jakoby lehce nakvasit...já v pekárně zpracovávám celkem 10 min a pak nechám 5 min. ještě "rozležet".smajlik

vloženo: 25.07.2011 08:11:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sudiczech:napadá mne jedině,zda jsi to nenechala moc dlouho péci???smajlik

autor: sudiczech
vloženo: 25.07.2011 08:07:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Holky, nemáte to těsto tvrdé? Já ho měla jak beton, hlavně okraje smajlik. Asi to bude tím, že jsem to dělala ručně. Nebo v tom bude jiná moje chyba, když si ho tady jinak tak chválíte. Jen nevím jaká, těsto jsem dělala přesně podle receptu smajlik

autor: isindy
vloženo: 22.07.2011 17:48:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

laaa: ahoj, zpracuj ho a nech ho tak 10min jen odpočinout...nemá klasicjy kynout...

autor: laaa (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2011 16:43:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Čusky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se má necht těsto vykynout, když ho budu dělat ručně smajlik moc díky ! smajlik

autor: isindy
vloženo: 02.07.2011 10:18:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

holky, vy mi děláte takovou radost smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik děkuji, to jsem netušila, že bude mít takový úspěch...byl to tehdy hokus pokus a vyšel smajlik

autor: chocolate
vloženo: 02.07.2011 10:09:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovolím si potvrdit kvality tohoto těstasmajlik, mám pocit, že já speciálně ho tu vychvaluji každou chvílismajliksmajlik.

autor: Eliza
vloženo: 02.07.2011 10:05:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikjinou už nedělámsmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 02.07.2011 10:00:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo, ani nevíš, jak moc jsem ráda, že se u vás zabydlela smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 02.07.2011 09:56:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovoluji si vytáhnout na světlo tento bezvadný recept, aby nám nezapadnul.
Ivanko, včera jsem opět dělala tohle skvělé těsto, které je prostě nejlepší z těch domácích.smajliksmajliksmajliksmajlik Moc ti za něj děkuju!

autor: chocolate
vloženo: 29.05.2011 11:49:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hmmm...Ivo, koukám, že i u nás, kteří ji milujeme, dlouho nebyla.Tož dnes večer budesmajliksmajlik.

autor: isindy
vloženo: 29.05.2011 11:47:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lidunka: děkuji moc, to je dobře, že vám chutnalo smajlik taky ji budu muset zase udělat, už dlouho nebyla smajliksmajliksmajlik

autor: Lidunka
vloženo: 27.05.2011 23:56:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám bodík a fotečkysmajlik Rodinka byla maximálně spokojená a jinou pizzu prý už jíst nebudou smajlik Jen jsem místo nivy dala šunku, nivu mi nejedí a těsto jsem dělala v robotu- bylo za chviličku a výborně se s ním pracovalosmajlik

autor: isindy
vloženo: 14.05.2011 13:00:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Evane: jsem ráda, že vám chutnalo, těší mě moc, když ostatní recept vyzkouší smajlik

autor: Evane
vloženo: 14.05.2011 11:32:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám podobné těsto a moc nám chutná, tak jsem zkusila i toto a výsledek stejný - moooc dobré smajlik. Co se množství týče - 2 plechy (jedna salámová, druhá vegetariánská kukuřice a sýr) a najedli sme se z toho 4 (s tím, že já jsem se pře...papala)smajlik. Posílám bodík.smajlik

autor: chocolate
vloženo: 08.04.2011 09:25:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fiona:Nevím, jestli pečeš, ale těsto je z půl kila mouky, takže čtyři lidé se určitě nají.S těstem se dobře pracuje a v pohodě vystačí na dva klasické velké plechy.

autor: Fiona (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.04.2011 09:19:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nadja: Haha to jsme se zasmáli ..Existuje pizza i malá a obrovská a tu když rozdělíte na několik dílů tak z každého se nají rozdílné množství lidi.Pochopeno?smajlik

autor: isindy
vloženo: 20.03.2011 22:35:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nadja: smajlik hezký vtípek smajlik a dík za důveru smajlik

autor: Nadja
vloženo: 19.03.2011 12:51:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Pro kolik osob ? To je asi jak s tou blondýnkou, která si objednala pizzu - číšník se jí ptá, na kolik dílů ji chce rozdělit - na 4 nebo na 8. A blondýnka se zamyslí, pak říká: raději na 4 díly, 8 to je moc, to bych nesnědla.
smajlik Také jsem už pár těst vyzkoušela a nic moc, tak se těším na toto. Recepty od Isi nikdy nezklamou.
smajlik+29.smajlik

autor: isindy
vloženo: 14.03.2011 17:44:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fiono, těžko říct smajlik to záleží, kolik toho sníte smajlik nám stačilo pro 4 lidi...byly to dvě velké pizzy - kruhy přes celý velký plech...ale znám jedince, kteří takovou slupnou sami smajlik

autor: Fiona (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.03.2011 17:35:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji a pro kolik je to celkově osob? smajlik

autor: isindy
vloženo: 14.03.2011 17:24:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fiono, dobrý den smajlik dělám dvě velká kola, peču postupně smajlik

autor: Fiona (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.03.2011 16:21:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,pizzu dáváte na plech jako po celém jeho obvodu nebo jí rozválíte do tvaru kola? Děkujismajlik

autor: isindy
vloženo: 27.02.2011 09:26:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bubles, děkuji za pochvalu, těší mě, že jsi byla spokojená smajlik

autor: Bubles
vloženo: 27.02.2011 08:19:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem dělala toto těsto na pizzu(náplň jsem udělala jinousmajlik ) Těsto bylo úžasné. Bylo vláčné a hlavně se s ním moc dobře pracovalo. Vůbec se mi nelepilo na ruce.smajlik smajlik Pizza všem moc chutnala. Myslím, že tuto pizzu budu dělat hodně častosmajlik

autor: isindy
vloženo: 21.02.2011 21:36:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizxo, tos mi udělala velkou radost, že vám chutnalo smajlik pícku sice taky nemám, ale i z plechu jsme spokojení smajlik

autor: Eliza
vloženo: 18.02.2011 22:45:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

IVANKO, veliké DÍKY za recept. Konečně jsem vyzkoušela a těstíčko je naprosto úúžasné, prostě jako z pizzerie, chutí, konzistencí, stupněm měkkosti i křupavosti zároveň... Pekla jsem nejen pro nás, ale i pro návštěvu - ségru a její dcerku, okamžitě si odnášely recept...smajlik Koukaly, jak je to snadné a vlastně rychlejší než objednávka pizzy hotové...smajliksmajlik No, popravdě, já koukala taky... Opravdu máš moje veliké díky a jen čučím, co se známým těstem udělá přerušení kynutí...už to není taková ta domácí buchta, jakkoli tenounce vyválená, ale skutečná pizza, kterou si člověk objedná v pizzerii. (ještě by to chtělo pícku a bylo by to naprosto autentické) Prostě a jednoduše, moc děkuju a těším se na další tvoje vychytávky.
Bod jsem už poslala dávno, škoda, že nejdou další...smajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 05.02.2011 19:15:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

evule, děkuji moc za radostnou zprávu smajliksmajlik mimochodem - kvásek z vody a droždí ti nikdy nepůjde, musíš vždy přidat trochu mouky, aby se droždí mělo na čem rozjet smajlik a špetka cukru tomu pomůže - a chuť neovlivní....sůl, olej a zbytek mouky až po vzejití kvásku (přímý kontakt soli a droždí kavsnice "zabije") smajlik ale jsi holka šikovná a poradila sis sama, tak snad jen jako rada pro příště smajlik

autor: evule (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.02.2011 15:50:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky, takže zkoušela jsem udělat těsto bez pekárny a dopadlo to naprosto senzačněsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik návštěva přišla a všechno spapkala a já jsem jen rozdávala receptíky a odkaz na tuto stránkusmajlik Takže obrovský díksmajliksmajliksmajlik Kvásek se teda jen z vody a droždí neudělal, nicméně jak jsem přidala další suroviny, tak těsto začalo kynout.smajliksmajlik Lepší jsem nejedla, báječné, dokonalé luxusní no prostě naše plná bříška mluví za vše!smajliksmajlik ISAHU DĚKUJI!smajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 04.02.2011 20:08:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

evule, nemáš za co smajlik bez pekárny to určo taky půjde smajlik dej vědět, jak to dopadlo smajlik

autor: evule (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2011 20:04:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jo, díkec moc za opravdu rychlou odpověď smajlik, já to zítra vyzkouším smajlik jsem fakt zvědavá, jak to dopadne bez pekárny. Každopádně se mocinky na to těším a dám vědět, jak to dopadlo. Ještě jednou díky díky díky smajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 04.02.2011 19:53:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

evule, počítej, že 1 sáček je 1/2 kostky smajlik ale kolik lžiček je v 1 sáčku smajlik to fakt netuším....dala bych tak necelou 1/4 kostky smajlik

autor: evule (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2011 19:39:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě mě zajímá, když nemám droždí sušene, tak kolik dát z kostky? díky

autor: evule (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2011 19:34:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky, toto těsto vypadá báječně. Chtěla bych ho vyzkoušet, ale nemám domácí pekárnu. Mám obavu, že by se z droždí a vody neudělal kvásek. Nemá někdo zkušenosti?? Jak dlouho pak eventuelně nechat kynout? Díky moc

autor: isindy
vloženo: 25.01.2011 20:26:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martino, tak to je výborná zpráva smajliksmajlik u nás už také jiné neděláme - a vyzkoušela jsem jich mraky smajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.01.2011 17:07:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě spapkánosmajlik, těstíčko naprosto úžasnésmajlik a to už jsem jich opravdu vyzkoušela více, ale tohle u mě vítězísmajlik,takže moc moc děkuji za receptíčeksmajlik

autor: isindy
vloženo: 30.12.2010 15:53:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnala smajlik

autor: W1Svetluska (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2010 13:52:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem právě vyzkoušela tento recept na úžasnou pizzu v nové domácí pekárně kterou jsem dostala od Ježíška.Těsto z ní je parádně uhnětené a výborně se s ním pracuje.Sýrová náplň i Chorizo jsou fantastické.Už jsem si recept uložila do oblíbených aby byl při ruce protože jinou pizzu už dělat nebudu.Vám děkuji za skvělý recept a přidávám bodík.smajliksmajlik

autor: Kubajz025 (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2010 07:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ale tak ta je úplně vyborná ale na tu sýrovou ještě doporučuju hermelín jinak fakt super !smajlik

autor: isindy
vloženo: 30.10.2010 20:10:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

miszo, vypadá taky pěkně, žádná vysoká buchta smajlik

autor: isindy
vloženo: 30.10.2010 20:01:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate, to je pro mě velká poctasmajlik děkuji smajlik
a nechceš se už konečně taky zaregistrovat, ať můžeš alespoň vkládat fotečky? smajlik

autor: misza
vloženo: 30.10.2010 19:54:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahu já dělám tuto pizzu a moc nám chutná.smajlik http://www.toprecepty.cz/recept/15185-pizza-ze-sus... během týdne vyzkouším tutosmajlik Vypadá dobřesmajliksmajliksmajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.10.2010 19:50:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

U nás se to nějak sešlo, v poslední době vařím skoro jen podle Tebe.Tímto děkuji za inspiraci Ivčosmajlik.

autor: isindy
vloženo: 30.10.2010 19:38:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolatesmajliksmajliksmajliksmajlik tak to jsi mě dostala smajlik to je to nejlepší, co sem můžeš napsat smajlik díky Tobě i Tvé rodině smajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.10.2010 19:31:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Obávám se, že už mě isahu vyloučí z diskuze, nicméně u nás opět její pizza-na vyžádání holek a manželasmajliksmajlik.

vloženo: 25.10.2010 00:50:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik sem teď hodila slinu na klávesnici smajlik Hned jak bude čas, pizzu zkusím, vypadá stejně dobře jako ta z pizzérie kam chodíme smajliksmajlik bodík házím už teď smajlik

autor: isindy
vloženo: 23.10.2010 20:23:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik tak to je pro mě sakra velká pochvalasmajliksmajliksmajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.10.2010 19:46:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takže hlásím, že mám v pečce druhou várku...smajlik

autor: isindy
vloženo: 23.10.2010 18:30:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate, je mi ctí, že jsem pomohla naplnit vaši rodinu pizzovou spokojeností smajlik

Ivana79, tak to áno, už som sa čudovala smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.10.2010 18:13:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isu děkuji za rychlou odpověď.Pizza je famózní a i já halabalistka jsem přesně dodržela recept i oblohu.Chutnalo celé rodině-děkujismajlik.

autor: Ivana79
vloženo: 23.10.2010 17:07:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahu,dva krát polkusmajlik ale zabudla som napísať,že som urobila iba z 350 g múky,lebo mám menšie okrúhle plechy.Inak by som to nezjedla ani jasmajlikaj keď pizzu môžem vždy a všadesmajlik

autor: isindy
vloženo: 23.10.2010 15:23:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate, není hloupý smajlik...ano, rozmatlat vidličkou za studena, pak jsem metličkou rozšlehala skoro do hladkého krému - ale trochu hrudek nevadí, roztaví se....a do toho trochu toho česneku smajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.10.2010 15:17:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanko já se na ni chystám na večeři, ale mám dotaz (a podotýkám, že asi hloupýsmajlik), ten taveňák se rozmatlá se smetanou zastudena?

autor: isindy
vloženo: 23.10.2010 15:14:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ivanko, to je paráda smajlik děkuji za vyzkoušení, já tu sýrovou taky miluji smajlik, salámová je spíše manželova oblíbená...smajlik a děkuji za fotečky smajlik mimochodem - jesli máš v sobě 2x půlku, tak to jsi frajerka, ta sýrová je dost sytá smajlik

autor: Ivana79
vloženo: 23.10.2010 14:57:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak som to nevydržala a dala som sa na to hneďsmajliksmajlik a musím teda povedať,že pizza je výborná a tá syrová náplň nemá chybusmajliksmajlikUrčite ju budem robievať.Už som zjedla polovicu z každej,určite mi bude zlesmajliksmajlikale stojí to za tosmajlikPridávam dve fotky,iba narýchlo urobené,aby sa mohlo hneď jesťsmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 23.10.2010 10:39:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tiež vyskúšam podľa tohto receptusmajlik Aj keď pizzu doma robím pravidelne a cesto mám vždy tenké (na 2 okrúhle plechy dávam iba 250 g múky) nechávala som ho normálne vykysnúť.Som zvedavá,inak tie fotky sú kúzelnésmajliksmajlika tá syrová..smajliksmajlik

autor: michsamant
vloženo: 23.10.2010 10:38:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super smajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 23.10.2010 08:47:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 23.10.2010 00:28:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Že se k receptu vracím bez vyzkoušení... Taky mi vždy přišlo, že těsto na skutečnou pizzu by nemělo tak dlouho kynout, ale nakonec jsem uvěřila a po vyzkoušení komentovala jako skutečně dobrou. Ale tady tuším takovou vychytávku, která nás všechny naučí dělat domácí pizzu tak, abychom uŽ nemuseli obdivovat pizzu v pizzeriích, ale uměli ji udělat doma. Ještě okomentuji, jen co vyzkouším.

autor: eva hubova
vloženo: 22.10.2010 23:59:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik+10bez komentářesmajlik

autor: HankaPu
vloženo: 22.10.2010 23:00:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tuhle pizzu určitě vyzkouším, už jí mám v oblíbenýchsmajliksmajlik +

autor: Klariska
vloženo: 22.10.2010 22:40:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Další oku lahodící recept, pizza jak z pizzerie smajliksmajlik.

autor: maris
vloženo: 22.10.2010 21:39:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivo - no jo, nosmajlik, to jsou nuance, na které bych já, jako " nepekařka " nepříšla ani náhodou. Určitě vyzkouším podle Tebesmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 22.10.2010 21:39:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No tak to zkusím zcela jistě. Vypadá to logicky a výborně. smajlik

autor: isindy
vloženo: 22.10.2010 21:32:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo, to těsto je pak opravdu tenoučké, ani okraje se nijak výrazně nenafouknou do buchtoidního patvaru smajlik droždí dávám méně - a bez cukru, není třeba - zkoušela jsem to nechat i celé tu 1,5hod. nakynout a nebylo to podle mě ono... smajlik

autor: isindy
vloženo: 22.10.2010 21:28:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris, koukala jsem na ni smajlik...jsou si podobné, vidím rozdíl v tom, že mně "kyne" až při pečení, kedlubna nechá dojet program Těsto celý, což v mé pekárně dělá 1,5hod. včetně kynutí...

opravdu je to po dlouhém hledání a zkoušení ta nejlepší pizza smajlik, ostatní pokusy jsem sem ani nedávala, protože mi nechutnaly, vždy to bylo takové hutné a silné těsto...smajlik tato jednoznačně zvítězila a jinou už ani zkoušet nebudu smajlik

autor: Eliza
vloženo: 22.10.2010 21:27:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, já taky. Ale narozdíl od Ivy to v pekárně nechám i kynout, takže nějakou hodinu a půl. Máme to těsto moc rádi, třeba nám Ivanka vysvětlí, proč ho nenechá kynout déle... Asi bude těsto takové to placaté, jako má být... Nevím.

autor: maris
vloženo: 22.10.2010 21:18:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já dělám Pizza jako z pizzerie - těsto je v podstatě úplně stejné a je to nejlepší pizza, jakou jsem doma dělala. Vyzkoušela jsem jich docela dost, děti si to žádalysmajlik, ale tato jasně zvítězilasmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 22.10.2010 21:12:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahu, to je taková kynutá pizza a kynuté my rádi a ještě jsem jí nezkoušela na kynuto, musím vyzkoušet a ty máš za to 7.bodsmajlik

autor: isindy
vloženo: 22.10.2010 21:11:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli, hlásím, že na tuto pizzu jsem plánovaně koupila i chorizo i mozarellu smajliksmajlik

jsem ráda, že se vám líbí, nemám ráda silné těsto ala buchta a toto je opravdu papírovka...a rychlovka smajlik a je toho fakt hodně smajlik

autor: Eliza
vloženo: 22.10.2010 20:56:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jejda, takovou pizzu bych si dala, tu sýrovou první, prosím...zvlášť když jsem dnes večeřela instantní polévku v kelímku (nudle + suchá směs, zalít vodou...). Každý den se holt nedaří, no. A dítě vzal tatínek do pizzerie - shodou okolností smajlik. Objednala si quatro formaggi...smajlik
Ta kompozice zelených linií nemá chybu...smajlik

autor: cesneku
vloženo: 22.10.2010 20:14:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak od italasmajliksmajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.10.2010 19:57:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahusmajlik, jedním slovem super.Vy umíte i relativně obyč jídlo povýšit nějakou vychytávkou na luxusní baštu.

autor: savlinka
vloženo: 22.10.2010 19:55:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NO MŇAM a já mám na pizzu už snad chutěčku asi 14 dnísmajlik

vloženo: 22.10.2010 19:54:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

+První bodík na cestěsmajlikto bude dobrá mňamkasmajlikvypadá na fotce moc krásněsmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a pět a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

co je chorizo pizza recept nápln nejlepší domácí pizza domácí rychlá pizza recept na rychlou pizzu recepty pizza náplň domácí pizza rychla nápln do pizzy recept na sýrovou pizzu chorizo recept syrova pizza rychlá a chutná pizza sýrová pizza recept recept pizza syrova sýrová pizza se smetanou recepty na sýrovou pizzu rychlá domácí pizza těsto na pizzu jako z pizzerie pizza chorizo domácí pizza recept pizza domácí rychlé těsto na pizzu jak se dělá sýrová pizza těsto na pizzu bez droždí rychlá pizza recept testo na pizzu v domaci pekarne rychla domácí pizza recept pizza quatro formaggi recept domácí sýrová pizza pizza v domácí pekárně pizza náplň domácí pizza nápln rychlá pizza domácí pizza pizza sýrová pizza domaci recept pizza sýrová recept náplně do pizzy sýrová náplň na pizzu náplň na domácí pizzu chorizo pizza chorizo




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz