Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,32 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepřeháníme to s uzenou paprikou, pokud ji dáme moc, bude se zdát jídlo hořké a také by se neměla dlouho vařit - vlastní zkušenost ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2012 11:23
Ivana79:fotka výborná
18. 4. 2012 11:19
Monika:Moni, jo rozumíš dobře, já po ruce tehdy jiný sýr neměla a dnes o rodinka vyžaduje jen z tohoto sýru
18. 4. 2012 07:19
Sýr Cotagge je hrudkovitý sýr, to znamená, že ho rozmixujeme do hladka, aby tam nebyly ty hrudky? Nerozumím větě co je napsaná v závorce ... rozkvedláme do jednolité směsi (někdy je nerovnoměrné konzistence, tak by byla tekutina opět propojená sa pevnou částí sýra).
17. 4. 2012 15:57
Špagi,včera som sa inšpirovala tvojim receptom,ale nezdobila som zeleninou a ani tá fotka nestojí za mocale obed bol superZajtra sa pokúsim o lepšiu fotku a vymením+19
7. 11. 2010 21:59
Špagetko, máš krásné a lákavě barevné fotky. Škoda, že nejde ochutnat přes monitor - podle složení surovin, musí být tohle jídlo velmi voňavé a dobré.
7. 11. 2010 21:40
Vypadá to nádherně
7. 11. 2010 21:08
mňam, to je krása
7. 11. 2010 21:03
krásné fotky +
7. 11. 2010 20:26
Díky za tip, Spagi, přitom od Antonína mám všechno možné, včetně dvou kuchařek, a tohle mi nějak uniklobudu to muset napravit
7. 11. 2010 20:19
Krásný,voňavý recept a moc pěkná fotkakoření adžika jsem si našla na google a je to velice zajímavé složeníjen nevím,jde-li sehnat běžně v obchoděrecept si ukládám a +11 bodík posílám
7. 11. 2010 20:15
Nádherná fotka, sympatické papu
7. 11. 2010 18:37
Uzenou papriku taky používám a mám jí právě od Antonína.Je opravdu skvělá.
7. 11. 2010 18:26
Ještě jednou
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
7. 11. 2010 18:16
Tuze moc lákavé,určitě ukládám, i když neznám uzenou papriku(já hloupá)
7. 11. 2010 17:59
Mňám... To vypadá náramně... Sbíhají se mi sliny... Tak aspoň bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 4 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 9 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 1 hodinou
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 2 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 3 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: co vařit z plecka plecko plecko recept jak dlouho dusit plecko recepty z plecka plecko na paprice co varit z plecka? co vařit s plecka recepty plecko na co se pouziva plecko co varit z plece jak dlouho vařit plecko jidlo z plecka pokrmy z plecka co vařit plecka recepty.cz česnek vařit z z plecka k čem se používá plecko co s plecka musi davat cibule do rozpaleneho tuku
Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek sušený, česnek, kmín drcený, koriandr sušený, paprika sušená uzená, koření, sýr cottage, olej, ceres soft, bujón, voda, paprika sterilovaná
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6kY
21 názorů