Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech

Sbíhají se vám sliny na medovník, ale netroufáte si na něj? Jednodušší variantu podle našeho receptu zvládne každý, tak neváhejte a pusťte se do pečení. Příbuzní budou ohromení, budou žádat o přídavek. A jelikož budete mít upečený celý plech, dostane se na všechny.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (73 min příprava + 7 min tepelná úprava, bez doby odležení)

23. 8. 2013 11:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie34 213 kJ / 8 177 kcal
Bílkoviny120,90 g
Tuky474,58 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 4,69 g
Sůl1,23 g
Sacharidy845,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jiný medovník už dělat nebudu! Je opravdu fantastický!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

28. 7. 2017 19:30

Dobrá a rychlá varianta :yes:

Lucie95 Lucie95

7. 11. 2015 22:36

hradska: těsto je spíše měkčí, ale po slepeni jednotlivých plátu a odlezeni ještě hezky zmekne :)

hradska

7. 11. 2015 21:05

Mohu se zeptat, ma byt testo po vychladnuti tvrde, nebo trosku mekke?

Lucie95 Lucie95

2. 12. 2014 17:51

petra: Je pravda, že je tužší, ale i tak se dá tenká vrstva udělat. Vždy se mi pak nerovnoměrnosti rozlily v troubě a nakonec byl plát hezky tenoučký.

petra

2. 12. 2014 14:10

No tak na tento recept jsem se dost těšila, ale docela mě zklamal. Pouze první plát se podařilo "vylít" na plech, druhý už se musel rozmazávat, o třetím a čtvrtém nemluvě..opravdu nevím v čem je to lepší než těsto rozválet...ani udržované v teple neteče:-//

Lucie95 Lucie95

4. 10. 2013 23:03

štěpánka: Salko se dává jako poslední přísada do krému - vychladlého.

štěpánka

4. 10. 2013 21:00

zdravím, prosím to Salko se vaří nebo co s ním :-)

Lucie95 Lucie95

2. 9. 2013 14:56

veru.hol: To jsem moc ráda! nedám na něj dopustit! :-8

veru.hol

2. 9. 2013 14:24

naprosto vynikající, nechala jsem ho dva dny uležet. Jen jsem dala o 10 dkg méně cukru do těsta. Příště bych dala ještě méně, ale o lžíci medu navíc, aby byl opravdu medový :yes:

Lucie95 Lucie95

23. 8. 2013 17:45

rebeka: Přesně tak! :yes::-D

rebeka rebeka

23. 8. 2013 17:18

recept si ukládám, je to príma vychytávka... bez válení.. to můžu pak dělat já:-8:-D:-D:yes:;-)

magdalenka magdalenka

23. 8. 2013 13:10

Lucie95:;-):-K

Lucie95 Lucie95

23. 8. 2013 12:54

Těžší variantou jsem myslela těsto, které se musí vyválet. Snadnější si myslím, že je to v tom, že lité těsto ušetří čas :-)

Jitkas

23. 8. 2013 12:06

Ja delam testo moji mamci jiz 40 let, ty jsi se zmodernizovala. Jinak tedy tento medovnik vypada dobre!

magdalenka magdalenka

23. 8. 2013 11:57

Jitka
Týchto "Marleniek" je tu kopa, ale nechce sa mi študovať rozdiel. Keď som robila ja, tak som skĺbila dva recepty...:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fantasticky medovnik marlenka litý medovník na plech výborný krém do medovníku medovník originál recept na plech litý medovník fantastický medovník nejlepší medovník na plech recept na výborný medovník medovnik bez valeni rychlý medovník na plech marlenka bez valeni výborný medovník recept na originál medovníku královský medovník marlenka na plech domaci medovnik na plech medovnik recept krém do medovníku nejlepší recept na medovník vynikající medovník

Suroviny: máslo, med, vejce, cukr, mouka hladká, soda jedlá, mléko, mléko, krupice, cukr, máslo, salko, rum, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kgoY